Enzo Knol heeft met zijn vlogs een jong, maar groot publiek weten te bemachtigen. Zelfs is hij ook nog maar 28 jaar oud, terwijl hij een vermogen heeft opgebouwd waar je ‘u’ tegen zegt. Na het kopen van een huis in Soesterberg en een appartementje aan het Gardameer in Italië, gaat er ook iets uit. Knol biedt namelijk zijn Jeep Grand Cherokee te koop aan.

Knol houdt ervan om te spenderen, ongetwijfeld met een winstoogmerk, maar ziet ook in dat af en toe wat verkopen ook geen kwaad kan. Overigens heeft hij al een behoorlijk indrukwekkend wagenpark, waaronder een Lamborghini Urus die hij telkens laat wrappen, dus deze kan hij vast missen.

Enzo Knol en zijn Jeep Grand Cherokee

Rond eind 2018 besloot de YouTuber een andere wagen aan te schaffen, een SUV. Hij sloeg zijn spaarpot kapot voor een Jeep Grand Cherokee Trackhawk.

Enzo-Knol-Jeep-1

Foto: Autoscout24

Deze Jeep beschikt over maar liefst 710 pk, is voorzien van een sportuitlaat en komt uit het jaar 2018. De vijfdeurs heeft 55.352 kilometer op de teller staan en weegt 2.431 kg schoon aan de haak. Met deze gegevens op zak kan de SUV snelheden bereiken van 289 km/h en accelereert ‘ie van 0 naar 100 km/h in 3,7 seconden.

Het half lederen interieur is voorzien van de TrackHawk sportstoelen en Knol koos destijds voor het volledige optiepakket met stoelverwarming, -memory &-koeling, stuurwielverwarming, panoramadak, elektrische kofferklep en afneembare trekhaak. Hij heeft daarnaast veilige kilometers kunnen maken dankzij de rijstroken sensor, dodehoeksensoren, achteruitrijcamera en adaptive cruise control.

De auto heeft een zilveren metallic lak en inktzwarte velgen, waarachter gele remklauwen verstopt zitten. De Jeep van Enzo Knol staat voor 99.500 euro op Autoscout24.

Jeep Enzo Knol

Foto: Autoscout24

Foto: Autoscout24