De trouwdag is voor menig mens bij uitstek de belangrijkste dag in hun leven, althans dat moet het worden. Maar er zijn talloze factoren te bedenken die roet in het eten kunnen gooien. Het desbetreffende koppel liet het er niet bij zitten en stuurde een factuur naar de ontbrekende gasten, die in eerste instantie wel zeiden aanwezig te zijn. Sinds de factuur is belandt op social-media, is het viraal gegaan, met name op Twitter. Sommigen betitelen het als kleinzielig, terwijl anderen het voor het kersverse echtpaar opnemen onder de naam van huwelijksetiquette.

Pasgetrouwd echtpaar stuurt factuur naar diegenen die niet kwamen opdragen bij hun bruiloft

De gasten die aanvankelijk ingingen op de uitnodiging, kregen in plaats daarvan een rekening op de deurmat om de gemaakte kosten te dekken. Ze kregen een betalingstermijn van één maand, gerekend vanaf 18 augustus. Het bericht luidde als volgt: “Omdat u niet heeft gebeld of ons niet goed heeft laten weten dat u niet aanwezig zou zijn, is dit bedrag is wat u ons verschuldigd bent voor het vooruit betalen van uw stoel(en). Je kunt betalen via Zelle of PayPal. Neem contact met ons op en laat ons weten welke betaalmethode voor u werkt. Bedankt!”

De pasgetrouwden vierde hun bruiloft in het Royalton Negril Resort & Spa in Jamaica en brachten $ 120 per persoon in rekening voor zij die niet aanwezig waren, maar wel claimde te komen. Doug Simmons, de bruidegom die met Dedra McGee trouwde, zei dat hij besloot actie te ondernemen omdat ze het ongelofelijk respectloos vond. Simmons, eigenaar van een klein bedrijf in Chi-Town, benadrukte dat het niet om geld gaat, maar dat hij en zijn bruid simpelweg gekwetst waren, en dat ook wilden laten weten.

factuur

Royalton Negril Resort & Spa in Jamaica

“Vier keer vroegen we: ‘Ben je beschikbaar om te komen, kun je het halen?’, en ze bleven ‘Ja’ zeggen,” vertelde hij aan The Post. “We moesten vooruit betalen voor Jamaica – dit was een bestemmingshuwelijk. Niemand heeft me verteld of ge-sms’t: ‘Hé, we kunnen het niet halen’ Dat is alles wat ik vroeg. Als je me vertelt dat je het niet kunt redden, zou ik begrip hebben – maar om me niets te vertellen, maar laat me dan betalen voor jou en je plusjes? Vier mensen werden acht mensen. Dat vatte ik persoonlijk op.”