Televizier-Ster gaat voor het derde jaar oprij een prijs uitrijken in de categorie ‘Online-videoserie’. En zoals de titel al weggeeft is Floris Wyers, founder Pure Luxe, één van de kanshebbers! Na een uitgebreid juryoverleg zijn er vijf wildcards toegevoegd aan de bestaande lijst van 20, die kans maken op de Televizier-Ster Online-videoserie. De andere wildcards gingen naar Daan Boom (Zolderkamerconcert), AD (Transmannen), AD (Voxpop) en Nieuwsuur (Wij onderzoeken). Haast je nu naar de stembus onderaan het artikel.

Floris Wyers, founder Pure Luxe, maakt kans op Televizier-Ster Online-videoserie

Iedere zondag plaatsen wij om stipt 17:00 een nieuwe video op het Pure Luxe YouTube-kanaal. Wegens een blessure van heer Wyers was dat een aantal weken niet mogelijk, maar we zijn gauw weer terug. Beloofd is beloofd. Dat mag de pret echter niet drukken en hard werken wordt beloond. Onze wekelijkse serie, waarin we langsgaan bij de autodealers, villa’s, landgoederen, crypto-handelaren en ga zo maar door, wordt wellicht bekroond met deze felbegeerde prijs.

Eerder dit jaar werd het publiek in de gelegenheid gesteld te stemmen op een door de jury samengestelde longlist van Nederlandse online-videoseries. Daar kwamen 20 titels uitrollen die tijdens de grote nominatieronde in augustus kans maken een nominatie voor de Televizier-Ster Online-videoserie. Omdat er altijd mooie titels zijn die om wat voor reden dan ook net de longlist of de selectie niet haalden, heeft de jury nu ook nog vijf wildcards uitgereikt, waar Pure Luxe deel van uitmaakt.

“Van vrolijke vlogs tot duistere documentaires; deze prijs is er speciaal voor de leukste, beste en populairste programma’s die alleen online te zien zijn.” Ze laten weten dat er ook dit jaar massaal is gestemd, maar als wildcard kunnen we nog de nodige stemmen gebruiken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier)

Vanaf 17 augustus zijn de stembussen geopend en natuurlijk hopen we dat jullie gaan voor onze YouTube-serie, waar we erg trots op zijn en veel tijd en moeite insteken. Ook de jury kan zich hier in vinden en gaven als reden voor de nominatie: “De jury vindt Pure luxe, een vermakelijk inkijkje in de levens van de rijken, heerlijk om naar te kijken. Floris Wyers maakt deze serie op een grappige en originele manier. Daarnaast vindt de jury het leuk om te zien dat online videoseries door en voor alle leeftijden gemaakt zijn.”

Stem nu!

Om te stemmen moet je eerste je stem uitbrengen voor de Gouden Televizier-Ring, gevolgd door Televizier-Ster Presentatrice, Televizier-Ster Presentator, Televizier-Ster Acteur/Actrice, Televizier-Ster Talent om vervolgens je stem uit te brengen op Pure Luxe ter attentie van de Televizier-Ster Online-Videoserie.

Klik hier om je stem uit te brengen. Alvast dank!