Tsja, waar moeten we eens beginnen bij Floyd Mayweather? De laatste keer dat hij in actie kwam, nam hij het op tegen Logan Paul. Floyd hield zichzelf en zijn titel als ongeslagen overeind en schraapte hij meer dan meer dan $100 miljoen bij elkaar. Niet lang geleden gaf hij een korte tour door zijn villa in Las Vegas van $ 10 miljoen, maar heeft nu een nieuwe villa in Miami op de kop getikt.

Floyd Mayweather nu ook in Miami

Floyd ‘Money’ Mayweather doet zijn bijnaam ‘Money’ weer eer aan met de aankoop van dit mansion. Naast woningen in Beverly Hills en Las Vegas voegt Miami Beach aan het rijtje toe. “Iemands huis is hun toevluchtsoord, plaats van vrede, ontspanning en comfort,” schreef hij op Instagram, nadat er was ingebroken in zijn woning in Nevada.

Floyd-Mayweather-Miami-1

Zijn nieuwe aankoop van circa 1008 vierkante meter neemt drie verdiepingen in beslag en heeft bovenop een dakterras van nog eens 465 vierkante meter. Elders in het pand is een een overdekte bioscoop, een fitnessruimte, een speelkamer, een uitgaansgebied en een lift voor gemakkelijke toegang tot alle verdiepingen.

Floyd-Mayweather-Miami-2

De riante kavel kijkt uit op Miami aan de overkant van de Biscayne Bay. Het landgoed aan het water op het bewaakte Palm Island beschikt over een bubbelbad, een stenen terras, grote terrassen en parkeergelegenheid voor 10 auto’s en is er een privé-dok waar Mayweather zijn jacht kan aanmeren.

Mayweather is €3,8 miljoen goedkoper in vergelijk tot de eerste vermelding in 2016

Het huis met negen slaapkamers en 10½ badkamers werd voor het laatst vermeld voor $19,9 miljoen (circa €17 miljoen) na voor het eerst $ 21,8 miljoen (circa €18.6 miljoen te hebben gevraagd in 2016. Floyd Mayweather wist het bolwerk dus relatief goedkoop op te pikken voor $18 miljoen (circa €15,4 miljoen. Met zijn geschatte vermogen van $450 miljoen (zo’n €384 miljoen) kan hij onder andere hier zonder zorgen de rest van zijn bestaan uitleven in het toppunt van luxe.

Scroll naar beneden of ga naar Realtor.com voor meer foto’s van het over-the-top huis in Florida.