Dat scherp geprijsde villa’s goed in de smaak wel, bleek wel uit de bezoekersaantallen op onze twee voorgaande artikelen omtrent nieuwbouwvilla’s in Alicante. In deze derde editie behandelen we een instapklare villa in Algorfa, een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia.

Spaanse villa met alles erop en eraan voor minder dan 3 ton

Deze moderne villa heeft een totale oppervlakte van 123,5m² en is voorzien van 3 tweepersoonsslaapkamers, 3 ensuite badkamers en een apart gastentoilet. Ondanks de spotprijs is er niet bezuinigd op ruimte, met het perceel van 236,75 m², en is er een volledig omheinde privé tuin aanwezig. Evenals een parkeerplaats, zwembad van 6 bij 3 meter en een riant zonneterras.

Spanje

Binnen in de villa op de begane grond is een open volledig ingerichte keuken, een wasruimte, een open lounge-/eetkamer, een gastentoilet, een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kleerkasten en een ensuite badkamer met vloerverwarming.

Terras op 17 meter hoogte

Op de eerste verdieping zijn 2 tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten en elk een ensuite badkamer met vloerverwarming. Beide slaapkamers hebben toegang tot het terras op de eerste verdieping van 16,9 m² dat uitkijkt over het zwembad.

Spanje

Het grote zonneterras op het dak is wel 40m² groot en dat maakt het meteen dé plek om te ontspannen en te genieten van het geweldige uitzicht, de zon en om onder het genot van wat sangria naar de zonsondergang te kijken. Ook is er nog een onderbouw van maar liefst 75,3 m².

Voordelig wonen in het zuiden van Spanje

Zet bij de zoekfunctie op Funda eens de richtprijs op 3 ton. Wedden dat je niet eens in de buurt komt van een woning als deze in Spanje. Als je over de voorwaardes beschikt om een hypotheek te kunnen afsluiten of uit eigen zak € 352.000 kunt neertellen, kun je contact opnemen met de makelaar via de website van My Costa Blanca Villa.