Peter Gillis wordt momenteel aardig door het internet-slijk getrokken van vanwege hygiënische gebreken en gevaarlijke omstandigheden in de huisjes op een van zijn parken. Toch is er reden voor een feestje. Naast zijn villa in Neerpelt had hij namelijk ook een appartement in plaatsje Lommel in de uitverkoop staan, die nu na máánden verkocht is.

Peter Gillis trekt eindelijk een koper over de streep

Als verhuurder van vakantiechalets heeft hij voor zichzelf ook twee prachtige woning op de kop getikt, maar die moeten het allebei ontgelden. Terwijl zijn villa in Neerpelt nog aan de man gebracht moet worden, is hij van zijn penthouse in Lommel af.

Peter-Gillis-7

Die residentie stond al enige tijd te koop, waarnaar hij in juli de prijs nog even omhoog gooide. Hij bood het oorspronkelijk aan voor €895.000, maar besloot nog dichter naar de 9 ton te gaan en schroefde de prijs op naar €899.000. Nogal een aparte strategie, maar bleek wél effectief.

Wat krijgt de kersverse koper voor dit bedrag?

De woonoppervlakte van de hoekwoning bedraagt 205 vierkante meter en heeft drie slaapkamers en twee badkamers. In één van de badkamers staat een tweepersoons jacuzzi en de nieuwe bewoner kreeg het meubilair er op de koop bij: suède banken en stoelen aan overvloed. Ook is er genoeg aandacht besteed aan de binnenkeuken en beschikken de binnen- en buitenruimtes over moderne snufjes, zoals een geluidssysteem van Bose

Peter-Gillis-8

Het meest aangename van het pand is onbeslist het 150 meter grote terras, voorzien van verwarmers, een gashaard en een fijne buitenkeuken. Alle benodigdheden zijn aanwezig om haast ieder seizoen optimaal gebruik te maken van deze fijne locatie.

De Massa is Kassa-realityster houdt momenteel een uitverkoop. Wie weet zie jij wel brood in zijn luxe camper, Rolls-Royce Phantom of de Porsche Cayenne die hij niet lang terug schonk aan zijn vriendin Nicol.