De zomer staat voor de deur en dat betekent dat naast het weer, ook je kledingkast een transitie door moet gaan. Ook al zijn er momenteel weinig opties om je geld uit te geven, wil je ongetwijfeld gebruik maken van fikse kortingen, we zijn en blijven ten slotte Nederlanders. Bij BestSecret shop je kleding met voordeel dat oploopt tot maar liefst 80%.

Meer dan 3000 topmerken

BestSecret leent zich als Europa’s meest exclusieve, members-only shopping community. Er zijn minstens 3000 verschillende designermerken te vinden op dit platform voor een zacht prijsje. We hebben het hier over kwalitatieve merken als Scotch & Soda, Dolce & Gabbana, Diesel, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Armani, Dior, Colmar en Michael Kors.

BestSecret

De website is overzichtelijk, eenvoudig in gebruik en je geeft binnen een handomdraai jouw voorkeur aan product, maat en kleur door. Daarnaast is het aanbod zeer divers. Van formeel tot casual en van rugzakken tot sneakers.

Nog meer voordelen dankzij de BestSecret-app

Dankzij de BestSecret-app wordt het shoppen je nóg eenvoudiger gemaakt en wordt er een puntensysteem gehanteerd. Als je de BestSecret-app download kan je punten verdienen, bijvoorbeeld door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of vrienden aan te bevelen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BestSecret (@bestsecret)

Deze punten kun je gebruiken om een statusupgrade te verdienen. BestSecret maakt gebruik van 3 statussen; Silver (standaard), Gold en Diamond. Bij hogere statussen geniet je van langere reserveringstijden, langere retourperiodes, exclusieve aanbiedingen, gratis verzending en kun je commissie verdienen. Hoe loyaler je bent als klant, hoe meer privileges je jouw kant op krijgt.

Exclusieve link via Pure Luxe

Leuk en aardig allemaal dit, maar zolang je geen lid bent, heb je er vrij weinig aan. Ook daar hebben we iets voor. Wij van Pure Luxe mogen we jou uitnodigen om ook member te worden. Toegang  verkrijg je via deze uitnodiging. Geniet ervan. En mocht je een toch spijt hebben van een aankoop, kan je het gewoon gratis retourneren om vervolgens iets te vinden dat wél bij je past.

Win shoptegoed!

Wij zouden Pure Luxe niet zijn als we nóg iets leuks voor jullie in petto hebben. Ditmaal in de vorm van een verlotingsactie onder 2 gelukkigen, die zich registreren via de bovenstaande link. De 2 winnaars krijgen shoptegoed ter waarde van €30 op hun eerste bestelling bij BestSecret.

Om hiervoor in aanmerking te komen moet je het volgende doen: stuur een mail naar redactie@pureluxe.nl waarom jij zou moeten winnen. Zorg ervoor dat je voornaam wordt vermeldt en dat je mailt met het e-mailadres waarmee je bent geregistreerd bij BestSecret. Kiezen we jou uit, wordt er voor gezorgd dat het shoptegoed op je account wordt gestort.