Alles goed, ome Peet? Eerst twee huizen te koop zetten, daarna je Morelo Palace camper gevold door je Rolls-Royce Phantom. Er is meer dan genoeg om foxwild over te worden, en de vakantiepark-patron Peter Gillis heeft ook de vraagrijs verlaagd van de Porsche die hij een aantal maanden geleden aan zijn vriendin Nocol schonk.

Familie Gillis houdt uitverkoop

Enkele maanden terug trakteerde Peter Gillis zijn vriendin Nicol op een chique Porsche. Na een proefrit, waar de McDrive niet werd overgeslagen, besloot Peter ‘m Nicol cadeau te doen. Uiteraard was ze er erg blij mee, maar het huwelijk tussen haar en de hybride auto hield niet lang stand. De wagen belande op Marktplaats en is nu in prijs verlaagd. De reden van de korting maakten ze niet bekend, maar het kan niet anders dat het komt door het gebrek aan belangstellenden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

De wagen heeft slechts 13.000 kilometer op de teller en is nu alweer klaar voor een nieuwe bestuurder. De Porsche Cayenne Hybrid is in het zwart en heeft groene remschijven. Gezien het bouwjaar 2021 beschikt ‘ie over al moderne snufjes. Denk aan dodehoekdetectie, spraakbediening, elektrische stoelverwarming en een sportpakket.

Nieuwe vraagprijs

Het sportpakket is ook terug te zien in de sportstoelen en de metallic lak geeft ‘m ook aardig wat pit.

De verkoopadvertentie werd geplaatst met een prijs €99.000, maar is momenteel op te pikken voor €89.000. Je vindt het aanbod op Marktplaats.

Porsche Peter Gillis

Foto: Marktplaats

Foto: Marktplaats

Foto: Marktplaats