Goooeeedddenavond, Gaston van de Postcode Loterij hier. Helaas zonder gouden koffertje met een megabedrag erin, maar wel met een hemelse villa in Heemstede. Voor het symbolische bedrag van €1.777.777 is het allemaal van jou. Maak je borst maar nat voor een excentrieke woning, boordevol karakter.

Gaston Starreveld verkoopt hemelse villa in Heemstede

Gaston Starreveld heeft het al enige tijd gehad met Nederland, en na een mislukte poging om te vertrekken, waagt hij wellicht een tweede poging. Hij wil afzien van zijn “New York Loft Style verbouwd (familie-)huis (277 m² en bijgebouw van 72 m²!) aan de rand van Heemstede Centrum.” De makelaar laat weten dat het exacte bouwjaar een raadsel is, maar dat er bouwtekeningen zijn die teruggaan tot 1938, terwijl Haarlems Dagblad meldt dat het pand dateert ui 1913.

Gaston Starreveld

Samen met zijn vrouw telde hij er in 2016 €450.000 voor neer om er vervolgens een hypotheek op te vestigen van €900.000.Volgens Quote was de helft voor rekening van zakelijke bekenden van de 59-jarige prijzenuitreiker.

Porsche en ANWB-belpaal in de woonkamer

Al met al is het een opvallende en bovenal kleurrijke bedoeling. De Porsche in de woonkamer is daar het perfecte voorbeeld van, in combinatie met de old-school ANWB-belpaal. Ook wordt de extravagante lijn doorgetrokken naar de bruine kroeg, waar een gigantische verzameling foto’s en Heineken-prul de show stelen. Onder het zadeldak met pannen zijn 3 kamers en 2 badkamers gerealiseerd, verdeeld over 3 woonlagen.

Gaston Starreveld-7

Ook buiten is er genoeg te beleven, met zo’n plateau met gordijnen die je vast weleens op vakantie in Spanje tegen het lijf bent gelopen. Elders is er een overdekte ruimte om te zitten in samengang met een bar, en uiteraard op duikafstand van het zwembad.

Gaston Starreveld riep de hulp in van Huizenstede Makelaars en samen willen ze er graag dus € 1.777.777 voor hebben. Scroll naar beneden of haast je richting Funda om te zien of jij het er voorover hebt. Goooeeedddenavond!

Porsche Gaston Starreveld Gaston Starreveld bar