De Land Rover Range Rover is zo ongeveer de stichter van het SUV-segment. Met iconen als de Range Rover, Range Rover Sport en de  Range Rover Velar. Eén model mist nog in die opsomming: de Evoque. In 2011 werd de Evoque in het leven geroepen en werd eigenlijk meteen razend populair onder het vrouwelijke geslacht. Mensen met een relatief gelimiteerd budget kunnen zo een Range Rover voor de deur zetten, helemaal als je richting DomeinenRZ gaat.

De Range Rover Evoque

Al met al is de Evoque omstreden, maar een goede zet geweest voor Land Rover. In de Verenigde Staten zijn er sinds de lancering ruim 108.260 stuks van over de toonbank gegaan. “Met zijn minimalistische en verfijnde design biedt de Range Rover Evoque een perfecte balans tussen technologie en luxe,” aldus het Amerikaanse merk. Sinds de introductie van deze compacte SUV zijn er verschillende edities uitgebracht, zelfs een plug-in versie, maar we gaan vanaf nu verder over een exemplaar uit 2011.

Range-Rover-3

DomeinenRZ verwerkt goederen die in strafrechtelijke in beslag zijn genomen door Rijksoverheid. Dat gaat om allerlei producten, maar ook voer- en vaartuigen worden aangeboden op hun website, zoals deze Rolls-Royce Phantom. Zo ook een spotgoedkope Range Rover met 329.228 kilometer op de teller. Op 18-02-2019 verscheen de wagen voor het eerst op Marktplaats, maar is ondertussen in beslag genomen en opnieuw te koop via de autoriteiten.

Wordt gegund voor een toegankelijke prijs

Het gaat om een voertuig die destijds een nieuwprijs vanaf €73.720,- bevatte en is in februari 2017 geïmporteerd naar Nederland. Met 191 pk onder de zwarte kap accelereert ‘ie in 8,5 seconden naar de 100 km/h. De automaat kreeg een topsnelheid van 195 km/h.

Range Rover Evoque

Leuk al die cijfertjes, maar de cijfers waar het écht om gaat zijn nog interessanter. De wagen wordt namelijk gegund voor: € 11.111,00 (excl. alle eventuele bijkomende kosten en belastingen). Let wel, bovenop op het aankoopbedrag betaalt je nog opgeld. Dit is 15% van het bedrag dat je biedt, dus houd daar rekening mee. Al met al: zoek je nog een leuke boodschappenauto voor je vrouw, maar wil je niet al te diep in de buidel tasten? Dan is dit de uitgelezen kans. Of tik ‘m als succesvolle vrouw zelf op de kop.

Ga naar de website van Domeinen Roerende Zaken voor meer info over de Range Rover Evoque.

Rover Evoque