Resideren in een landhuis aan de rand van ’t Harde, tussen Zwolle en Harderwijk in, in een prachtige groene omgeving, met onder meer een binnenzwembad, bioscoop, sauna, verdeeld over 1.104 m² woonoppervlak. Klinkt dat als muziek in de oren? Ja. In dit luxe optrekje kun je temidden van bossen en dag in dag uit genieten van cultuurhistorische waarde én bovenal luxe.

Riant miljoenen landhuis in een uiterst groene omgeving

Het riante landhuis voldoet met zijn comfort en luxe aan de wensenlijst van menig man. Met een perceel oppervlakte van 8.035 vierkante meter, is er voldoende plek voor het uitbreiden en het creëren van verschillende zithoeken en loungeplekken. De woning is voorzien van een prachtig uitgestrekt gazon, waar ook kinderen een heerlijke dag buiten kunnen beleven. Hoewel de buitenkant van de woning je aandacht doet trekken, heeft de binnenkant van de villa je minstens net zoveel te bieden.

binnenzwembad

Ht bolwerk is in 2004 onder architectuur gebouwd en voorzien van 13 ruime kamers waaronder 5 slaapkamers, 4 badkamers. Bij binnenkomst word je meteen voorgesteld aan de hoge plafonds en de openslaande glasdeuren die je leiden naar de ontvangsthal en het trappenhuis, boordevol lichtinval. Uiteraard is een moderne keuken met inbouwapparatuur aanwezig en zijn er verschillende vergaderruimtes, die omgevormd kunnen worden naar eigen wens.

Binnenzwembad, bioscoop, wellness en bar

Het souterrain is een volwaardige woonverdieping. Met de lift of met de trap ga je richting de gewenste woonlaag. Reken maar dat de koper de meeste tijd zal spenderen in het souterrain, hier is namelijk plaats gemaakt voor een recreatieruimte, een bioscoop, een wellness ruimte met zwembad en een wijnkamer. Deze hele verdieping is voorzien van een granieten vloer met vloerverwarming.

landhuis bioscoop

De villa beschikt over een wellness-vleugel met sauna en stoomcabine. De inpandige garage biedt genoeg plaats voor vier auto’s en een bijgebouw met garage voor nog eens twee. Wie van al deze luxe wil genieten moet daar ook bereid zijn voor te betalen. Geïnteresseerden moeten rekening houden met een vraagprijs van € 4.700.000.

Zie op Funda meer beeldmateriaal en check ook even de promotievideo die wordt ingeleid door een Bentley.

Landhuis landhuis bar sauna landhuis