In het Vinkeveense plassengebied is rijkelijk gestrooid met miljoenenvilla’s. In feite, een van de duurste villa’s die te koop staat in Nederland is om de hoek van dit stulpje. Qua prijs, oppervlak en voorzieningen tipt deze woning daar niet aan, maar dat moet je ook niet verwachten van een villa die dik €15 miljoen voordeliger is.

Watervertier op z’n best

“Aan de Vinkeveense Zuidplas kunt u binnenkort heerlijk wakker worden in uw vrijstaande rietgedekte villa met aanlegsteiger, botenhuis, inpandige garage en veranda. Het zal u bij deze villa op het gebied van luxe en comfort aan niets ontbreken.” luidt de promotietekst van de makelaar.

Vinkeveen

Het perceel heeft een kadastraal oppervlak van 2120 m2, verdeeld over ongeveer 1.200 m2 grond en de rest bestaat uit het vaarwater aan de achterzijde en nog een gedeelte van een legakker dat bij het perceel hoort. Ideaal voor zomerse dagen. Indien dat niet het geval is, ligt je sloep veilig opgebaard en beschermt tegen de elementen in z’n eigen boothuis. De onder architectuur aangelegde tuin heeft een jacuzzi en open haard wat de thuiskomst na een dagje varen zeer aangenaam maakt.

VInkeveense

Onder de rieten kap van het in 2010 gebouwde huis liggen drie slaapkamers, een badkamer en twee aparte toiletten. Het interieur ziet eruit zoals je vanaf buiten al zou indenken. Modern, met hier en daar wat marmer, en veel spotjes. Desalniettemin ziet het er strak uit en heeft het zeker potentie om er een droomvilla van te maken. De woonoppervlakte bedraagt 218 m2, exclusief de inpandige garage van 20 m2.

Vraagprijs

Met een vraagprijs van € 11.468 per vierkante meter komt de totale prijs neer op € 2.500.000. Ga naar Funda om een bezichtiging in te plannen bij de makelaar van Witte – Vinkeveen. En anders is er vast nog wel een residentie te vinden in Vinkeveen die wel aansluit bij jouw hoge eisen.

villa boothuis Vinkeveense