Dionne Stax kennen we allemaal als verslagever en presentatrice en de 36-jarige werkte recent ook aan het programma De 3 Sterren Camping met Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol. Maar op de set leerde ze ook DJ Steven Jansen, bekend van het dj-duo Lucas & Steve, waar ze hals over kop op verliefd werd. Zo erg zelf dat de twee naar verluidt al samen zijn gaan wonen in Almere.

Dionne Stax en DJ Steven Jansen

Dionne Stax kennen we als voormalige nieuwslezeres van het NOS Journaal. Daarnaast was ze onder andere te zien als presentatrice van het Televizier-Ring Gala, De 3 Sterren Camping en DNA Onbekend. Maar ook haar vriend scoort goed bij het grote publiek. Lucas & Steve zijn de artiestennamen van Lucas de Wert en Steven Jansen, afkomstig uit Maastricht. Dit succesvolle dj-duo scoren hit na hit en staan geregeld in de Top 40-hitlijsten.

Dionne-Stax

Foto: Bekende Buren

Weelderige watervilla

De nieuwe woning waar ze – volgens BekendeBuren – met haar partner DJ Steven Jansen in gaat wonen, is uiterst stijlvol ingericht en ligt op het water. Ze hebben de woning niet samen gekocht, want deze staat op de naam van de dj.

Het is gelegen in Fokkeboom: een schiereiland in Almere met instapklare woningen in de wijk Noorderplassen. De prachtige locatie zorgt ervoor dat ze een mooi uitzicht zullen hebben over het water. Dat niet alleen: het is ook gemakkelijk om met een (eigen) boot achter het huis aan te meren. Geen behoefte om over het water te trekken, maar willen ze toch wat bijkleuren zodra de zon zich weer eens laat zien, dan kan dat in de tuin of op het dakterras.

living

Foto: Bekende Buren

Maar eenmaal binnen is het ook prima vol te houden. Het is ruim, ziet er spik en span uit en beschikt in totaal over drie slaap- en twee badkamers, waarvan één is uitgerust met een Jacuzzi. Allemaal verdeeld onder 184 m² aan woonoppervlak.

Koopprijs van de Almeerse onderkomen

Gezien de vrije locatie en de sfeervolle indeling is de keuze van Steven Jansen gemakkelijk te begrijpen. De woning werd in eerste instantie aangeboden voor €895.000, maar Steven werd geforceerd aardig over te bieden en telde er uiteindelijk €950.000 voor neer.

Dionne verbleef (of verblijft) in het Amsterdamse huurappartement waar ze eerder met haar ex-vriend Sytse Oudkerk woonde. Maar als de geruchten kloppen is de Omroep Max-presentatrice al ingetrokken bij haar nieuwe muzikale metgezel.