Laatst werd er ingebroken in de camper van Enzo Knol en werd er allerlei apparatuur en kostbare Pokémon-kaarten gestolen. Een flinke tegenslag voor Nederlands grootste YouTuber, maar hij deelt ook goed nieuws. De 28-jarige kocht namelijk onlangs een appartement aan het Gardameer en heeft daarmee een luxe en relaxte vakantiewoning binnengehaald.

Enzo Knol is eigenaar van een appartement in Italië

De 28-jarige YouTuber Enzo Knol kocht in april van dit jaar nog een huis in Soesterberg, tussen Amersfoort en Zeist in. Op Instagram liet de vlogger met trots weten dat ze de sleutels in ontvangst hebben mogen nemen. Afgelopen vrijdag deed hij weer een aankondiging, nadat hij het koopcontract in Italië had getekend.

Enzo-Knol-1

De gebeurtenis met de camper is Enzo Knol echter waarschijnlijk alweer snel vergeten. Althans, het prachtige appartement dat hij heeft gekocht aan het Italiaanse Gardameer zal de pijn in elk geval een stukje verzachten.

Complex in Italië

Het nieuwe appartement van de YouTuber maakt deel uit van een complex, waardoor hij als eigenaar toegang krijgt tot het grote gezamenlijke zwembad. Als dat ietwat te druk is, kan hij een poging wagen bij het Gardameer, om iets meer privacy te vinden.

Enzo-Knol-2

Ook al zal hij in Italië minder verzoeken voor handtekeningen en foto’s krijgen. Maar ja, het Gardameer is een populaire vakantiebestemming voor Nederlands, dus hij zal het nimmer helemaal uit de weg kunnen gaan.

De vraagprijs van het appartement

Het appartement van Enzo Knol meet zo’n 80 m² en wordt ingericht afgeleverd met een grote keuken, een woonkamer, badkamer en slaapkamer. Als we echter goed naar de foto’s kijken, vermoeden we dat de YouTuber echter vooral buiten te vinden zal zijn, als hij het niet verhuurd.

Dit alles neemt hij over voor slechts €350.000. Klik op deze link om meer beeld van het appartement in je op te nemen.

Lees hier meer over het vermogen van Enzo Knol en over zijn krachtige wagenpark.