Voorheen ging het jacht door het leven als “Mao and Ram”, maar heeft nu Beachouse op de spiegel staan. Het is een motorjacht met een lengte van 39,65 lang, die in 2009 in Italië is gebouwd en nu te koop staat voor een aantal miljoen bij IYC KK Superyachts.

Het ontwerp van het exterieur van Beachouse is bedacht onder leiding van Stefano Righini Design, terwijl Overmarine Group SPA (Mangusta) de scheepsarchitectuur voor hun rekening nam, die het Mangusta 130 jacht een polyester romp en opbouw gaven.

Foto: IYC KK Superyachts.

De naam Beachouse

Maximaal 10 gasten worden ondergebracht aan boord van het jacht, naast accommodatie voor 6 bemanningsleden, dankzij vier grote hutten op het benedendek, waaronder een VIP, dubbele en een driedubbele cabine. Om de gekozen naam recht aan te doen heeft het jacht volgens de bouwers zelf “een luchtig, licht interieur in strandhuisstijl, met lichtgekleurde stoffering die wordt gecompenseerd door houten vloeren en een prachtige collectie moderne kunst.”

Beachouse

Foto: IYC KK Superyachts.

De sloep is uitgerust met Zero Speed ​​Stabilizers en met een bewezen charterrecord en een slank en opvallend ontwerp. Het werd voor het laatst verkocht in 2015, maar is ook nu anno 2021 weet toe aan een nieuwe eigenaar.

Het voordek is voorzien van royale lounge-set die kan worden afgeschermd door zonneschermen: een perfecte plek om optimaal te genieten van zonovergoten dagen op het water. Dat terwijl glazen deuren opening bieden naar het achterdek, waar zich nog een eethoek bevindt, in samengang met nog meer zitplaatsen.

Foto: IYC KK Superyachts.

Waterspeelgoed voor vermogenden

Aan boord is een grote collectie speelgoed en tenders ondergebracht, zoals wakeboards en seascooters. Voor €7,500,000 kun je daar ongelimiteerd gebruik van maken of lig je languit op de loungeset op het voordek. Neem contact op met Kevin Bonnie van IYC KK Superyachts om het koopproces in te varen. En bekijk ook meteen de video hieronder om de Italiaanse sloep van top tot teen te doorlopen.