Dit is een landgoed om lyrisch van te worden. Het is een plek in Sherwood, Oregon, waar de droom beleeft kan worden van doorgewinterde autoverzamelaar, en is gelegen op 24 hectare grond. Christie’s International Real Estate heeft de woning, genaamd Jory Vineyard Estate, in de etalage gezet voor net onder $7 miljoen.

Landgoed in Oregon: Jory Vineyard Estate

Het werd gebouwd in 2017 en beschikt over ongeveer 1652 vierkante meter aan leefruimte met 6 slaapkamers, 6 volledige en 3 halve badkamers. Het kloppende hart is de grote kamer met twee verdiepingen, die doorgang biedt tot de formele eetkamer en gastronomische keuken. Dit huis is op maat gebouwd in 2017 en is niets minder dan een privé-resort gelegen op het platteland tussen de wijngaarden.

landgoed

De doordacht ontworpen indeling van het huis bestaat uit grote kamers die tijdens een rustig weekend net zo goed plaats bieden aan honderden, zelfs duizenden, gasten als aan een knusse groep.

Het overdekte terras is perfect voor gebruik het hele jaar door, mede dankzij de open haard en gaskachels, terwijl het epische zwembad en bubbelbad met 15 zitplaatsen, een stenen grot met aangepaste verlichting en een waterval met een glijbaan het plaatje afmaken.

Een ‘Toscaans geïnspireerde’ oase met een garage voor meer dan 23 wagens

De plattegrond is gevuld met moderne Toscaans geïnspireerde designs, balustrades en balkons bovenop verwarmde, Braziliaanse zwarte walnootvloeren die een gastvrije sfeer creëren waar mensen graag tijd doorbrengen. Elders is een speelkamer met natte bar, thuisbioscoop, fitnessruimte, spa met sauna, en het meest opmerkelijk: een garage voor 8 auto’s op hoofdniveau en ondergrondse garage voor 15 auto’s en meer.

landgoed

Geniet van het panoramische uitzicht op Mount Hood en de vallei vanuit elke kamer van dit zorgvuldig ontworpen landgoed. Het aanbod staat op de website van Christie’s International Real Estate en is genoteerd op $6.900.000. Daar kan je ook de uitgebreide omschrijving van de woning lezen.