De vandaag jarige Max Verstappen (24)  heeft onderhand een opmerkelijk aantal aan Formule 1 zeges behaald en dat heeft de Limburger geen windeieren gelegd. Ondertussen stijgt zijn vermogen bij de seconde en bij de laatste schatting zou de de in België geboren coureur ruim 40 miljoen euro waard zijn. Daarmee is een woning huren – of kopen – in Monaco slechts een koud kunstje.

Max Verstappen in het mondaine Monaco

In 2015 tijd was de tijd rijp om Nederland te verlaten en zijn razendsnelle vleugels uit te slaan. En waar kun je dat nu beter doen dan in het mondaine Monaco? De Formule 1 coureur is geen vreemde in het nog kleinere land. Daar is natuurlijk een goede reden voor, met zoveel geld is het natuurlijk niet leuk om belasting te betalen. Dat hoef je dus ook niet als je als buitenlander in Monaco woont. F1-coureurs maken deze keuze dan ook wel vaker.

De sjieke wijk Fontvieille

De residentie van Max Verstappen ligt in het sjieke wijk Fontvieille. Dat kost dus een paar centen, maar dan heb je ook wel wat. Zo heeft hij een prachtig uitzicht op zee en kan hij binnen 7 minuten op het vliegveld van Nice staan. Om wellicht vanuit daar met zijn privéjet verdere bestemmingen te bereiken.

Mocht je overigens denken dat het met de smaak van Max wel goed zit, dan zal het wellicht een verrassing zijn dat hij het niet zelf heeft ingericht. Zijn lieftallige moeder heeft de inrichting voor haar rekening. Ze komt ook geregeld over vloer en schroomt niet om een maaltijden te maken  voor haar zoonlief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Max vindt het prima vertoeven in het land van slechts 40.000 inwoners. Naar eigen zeggen is het er altijd lekker weer en kan hij, als zijn drukke schema het toe staat, even lekker op de fiets stappen en genieten van het bergachtige landschap. Geef ‘m is ongelijk.

De huurprijs zou rond de 18.000 euro per maand liggen en de koopprijs op 16 miljoen euro. Reken er dus niet op dat Max huursubsidie ontvangt.