Het Franse merk Bugatti heeft zijn visie de laatste tijd flink vergroot. Ze houden zich niet meer volledig bezig met supersnelle racemonsters produceren, maar ook met bijvoorbeeld een schitterende pooltafel in samenwerking met het Spaanse merk IXO en een meerderjarige deal met horlogemakers Jacob & Co. Nu bundelen ze ook nog eens hun krachten samen met Gillette.

Gillette Labs Bugatti Special Edition

Deze samenwerkingen zijn bedoeld om de merknaam Bugatti ook buiten het automerk groot te krijgen. Al deze samenwerkingen zijn tot nu toe wel duur genoeg geweest om ze bijna alleen betaalbaar te maken voor alleen eigenaren van een wagen uit Molsheim. Het Franse bedrijf heeft een samenwerking met Gillette aangekondigd. De samenwerking tussen de twee merken hebben geleid tot de zo gehete Gillette Labs Bugatti Special Edition.

Bugatti x Gillette

“We belichamen passie voor perfectie, naast prestaties, revolutionair design en ongeëvenaarde kwaliteit. We zijn dan ook verheugd om samen te werken met ’s werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van verzorging. Bij Bugatti zijn we er trots op het toppunt van luxe ervaringen te bieden in alles wat we doen, waarbij we trouw blijven aan onze mantra: ‘Als het vergelijkbaar is met andere past het niet bij Bugatti,” aldus Bugatti.

Gillette x Bugatti

Net zoals bij de Bugatti-pooltafel is dit luxueuze scheermes afgewerkt in het Agile Bleu, wat refereert naar de historische racekleur van Frankrijk en de autobouwer. De andere materialen die worden gebruikt zijn aluminium-zink, geanodiseerd aluminium en titanium al deze materialen zouden refereren naar de gewicht besparing die ze ook voor hun racemonsters gebruiken. Het iconische embleem staat ook aan de onderkant bij het handvat.

Het verwarmde scheermes van Gillette heeft vijf mesjes met Flexdisc technologie en een roestvrijstalen staaf naast de mesjes die opwarmt met één druk op de knop. Er is nog weinig bekend over de prijs, maar de standaard versie zonder de samenwerking met Bugatti kost $ 200.