Fans wereldwijd kijken uit naar de terugkeer van Cristiano Ronaldo. Zijn shirt, met de iconische nummer 7 erop, gaan als warme broodjes over de toonbank, maar tippen nog niet aan het recordverkoop van zijn concullega Lionel Messi. Twaalf jaar geleden nam de Portugees afscheid van Manchester United en vertrok hij naar Real Madrid. Nu hij is wedergekeerd moet hij ook nieuw onderdak vinden, maar met een wekelijks salaris van € 560.000 is dat geen lastige opgave.

De miljoenenvilla in Manchester van Cristiano Ronaldo

Middels een privéjet kwam Ronaldo vanaf het vliegveld in Faro aan in Manchester, waar hij werd opgevangen door enkele afgevaardigden van Manchester United in samengang met een beveiligingsteam. Zij brachten Ronaldo en zijn gezin, bestaande uit zijn vrouw Georgina Rodríguez en vier kinderen, direct naar een voor hem gehuurde luxevilla in een landelijk gebied, net buiten de stad.

Foto: On The Market

Uiteraard wordt de superster hier samen met zijn gezin in de watten gelegd. Zo kan hij een duik nemen in het zwembad, tot rust komen in jacuzzi en uiteraard is er een krachthonk aanwezig om z’n conditie op peil te houden, voordat hij echt zijn debuut maakt. Om te zorgen dat daar niets tussenkomt, houdt een zeskoppig beveiligingsteam permanent de wacht rondom het terrein.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Meest verkochte shirt in de Premier League

Terwijl de deal van € 15 miljoen pas net rond is, heeft hij vanuit zijn gehuurde villa alweer een nieuw record op zijn naam gezet. In de eerste twaalf uur van de shirtverkoop werd een omzet van maar liefst € 38 miljoen gedraaid: een Premier League-record. Enfin, leuk en aardig die shirtjes, maar daar zijn we hier uiteraard niet voor. Huizen, vastgoed en stenen, daarvoor wel. Hieronder nog een aantal kiekjes van het verblijf van Ronaldo. Of hij hier op lange termijn zal verblijven is niet bekend.

Cristiano Ronaldo

Foto: On The Market

gym

Foto: On The Market

Cristiano Ronaldo

Foto: On The Market