Op Funda staan op het moment van schrijven 47.925 woningen te koop. Het overgrote deel hiervan valt binnen de Nederlandse landsgrenzen, maar het aanbod strekt zich ook uit tot landen als België (291), Frankrijk (48), Italië (8) en Duitsland (58). De duurste woning uit het aanbod van het laatstgenoemde land ligt niet ver van Deventer en is de moeite meer dan waard om eens in de spotlights te worden gezet.

De duurste villa in Duitsland op Funda

De villa in Duitsland is in het jaar 2014 uit de grond gestampt en is gelegen in een van de beste woonwijken van Kleve, met een vrij uitzicht over de landerijen. Het perceel van 2.693m² geeft de woning de mogelijkheid om op een bijzondere manier tot zijn recht te komen.

Duitsland

De onder architectuur gebouwde villa ademt elegantie en heeft tegelijkertijd een eigentijdse, moderne uitstraling. De rechtlijnige architectuur, uitgevoerd met hoogwaardige materialen, onderstreept de luxe van dit fijne huis. De hoge kamerhoogtes en harmonieus doorstroom van licht gaan hand in hand samen met de architectonisch doordachte indeling.

Met een woonoppervlak van 966 m²

Het zeer royale woonoppervlak, van 966 m², is verdeeld over twee verdiepingen en biedt toekomstige bewoners tal van ontwerp- en gebruiksmogelijkheden. Met de lift bereikt je vanuit de ondergrondse parkeergarage comfortabele wijze ieder woonniveau.

Duitsland

Bij binnenkomst betreed je de royale hal met een imposante trappenhuis en galerij. Vanaf hier komt u in de ruime woonkamer, overspoeld met licht dankzij de grote raampartijen naast de chique open haard met glazen wand. De eetkamer bevindt zich in de erker en is gunstig gelegen naast de keuken, terwijl de hoogwaardige inbouwkeuken aan beide zijden is geïntegreerd en voorzien van een open kookeiland. Deze inbouwkeuken is optioneel in z’n geheel over te nemen van de huidige eigenaren.

Duitsland

In de rechterhelft van het huis is een luxe zogenoemd “appartement” gerealiseerd. Deze heeft een aparte ruime woonkamer, een keuken, twee slaapkamers, een gastentoilet en een luxe badkamer. In totaal huist de woning 15 kamers, deels bestaande uit 7 slaap- en 4 badkamers. Er is één ruime slaapkamer met een aparte kleedruimte en staat direct in verbinding met de luxe badkamer die volgens de makelaar is voorzien van de “duurste materialen.” Aparte woordkeuze, maar dat doet niet af aan het feit dat het er uiterst luxueus uitziet.

€ 2.950 per vierkante meter

Enfin, nummer 74 op de Nimweger Straße wordt aangeboden op Funda door RE/MAX Dè Makelaar voor een bedrag van € 2.850.000. Met een gemiddelde van € 2.950 per vierkante meter is dit beslist geen onredelijk prijs.