Ook al telde Gordon Heuckeroth eind juli nog € 2 miljoen neer voor een luxe penthouse in het complex The Wave, in Amsterdam-Noord, is hij in Dubai aangekomen voor een frisse start. Samen met zijn nieuwe liefde Jeffrey, een knaap van 29 jaar jonger, huurt hij daar een appartement voor liefst € 40.000 per maand. Laten we eens kijken wat ze daar voor terug krijgen.

Gordon betaalt samen met zijn vriend bizar bedrag aan maandelijkse huur

Gordon heeft dus aangekondigd dat zijn nieuwe woonplek Dubai gaat zijn. BekendeBuren claimt volgens insiders erachter te zijn gekomen waar hij momenteel verblijft. Ondertussen huurt hij het desbetreffende penthouse al langer dan een jaar, maar is niet van plan hier te blijven wonen. Gordon wil eigenlijk samen met Jeffrey een villa kopen in Dubai, maar alles op zijn tijd.

Naar verluidt bevind het huurappartement zich in The Residences, Dorchester Collection – een wolkenkrabber met 39 high-end woningen op het Palm Jumeirah – en dat spreekt al erg tot de verbeelding. Om welk penthouse het precies gaat, is nog maar de vraag

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Gezien de lucratieve carrière van Gordon en zijn vermogen is het geen lastige opgave om dit bedrag maandelijks op te hoesten. Maar daarnaast heeft hij dus onlangs ook nog een luxe penthouse in Amsterdam aangeschaft en heeft hij al járen een huis in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Gordon en zijn toekomstplan in Dubai

Lang zullen ze hier niet per se verblijven, want deze trip staat voor namelijk in het teken van het regelen van een visum. Maar als alles naar verwachting verloopt, zullen Gordon en Jeffrey, samen met hun hondje Toto, op 17 oktober definitief naar Dubai verkassen. In de video hieronder zie je hoe het tijdelijke verblijf eruit ziet van buitenaf. Beslist niet verkeerd, maar voor zo’n godsvermogen is dat het minste dat je mag verwachten.