Als je aan vakantie, palmbomen en lekker weer denkt ga je toch al heel snel aan Spanje denken. Niet al te ver weg van huis, maar toch heerlijk vertoeven. Niet voor niets is Spanje onder de Nederlanders een erg populaire bestemming om zon, zee en strand op te zoeken. Zoals Murcia bijvoorbeeld. Deze zevende stad van Spanje is schilderachtig en pitoreske. Met Alicante en Valencia in de buurt ligt de stad aan de Segura rivier en heeft het een relatief mild klimaat. Hoe zou het zijn om hier een huis te kopen?

Villa in de stad Murcia

De villa die we hebben gevonden die in Murcia staat heeft bij de entree een diep zwembad, waar je heerlijk een duik in kan nemen of naast het zwembad met een ligbedje waar je languit kan gaan bakken in de Spaanse zon. Deze 3-verdieping woning is perfect om dagelijks te wonen. Bij binnenkomst van het huis staat er een kleine eethoek, een knusse woonkamer en een open keuken met Portugese tegels. De bouwplaats eromheen moet je even wegdenken, want voor de rest is het een modern pand.

villa Murcia

Op de tweede verdieping staan twee ruime slaapkamers met een 2-persoonsbed. Elk van deze bedden heeft een eigen terrasje waarvan één de zon de hele dag op schijnt en de andere volledig onder de schaduw zit. Er is ook een ruime inloopkast waar je zeker al je kleding en schoenen kwijt zou moeten kunnen, verder is er nog een grote badkamer met een bad en een stoomdouche. Op de laatste verdieping is een kleine slaapkamer met net genoeg ruimte voor een 2-persoonsbed. Via deze slaapkamer kan je ook het dakterras op waar je uitzicht hebt op de palmbomen en de Spaanse woonwijk waar je woont. Aan de voorkant van het huis heb je ook een eigen oprit waar makkelijk twee auto’s op moeten kunnen.

villa Murcia

Voor deze buitenkans betaal je slechts € 250.000 . Hierbij is wel alles ingericht en heb je vloerverwarming, een airco die warm en koud kan en een gevuld zwembad met de optie om iemand erbij te huren die het zwembad netjes houdt. Dat is nog eens waar voor je geld.

Bekijk via deze link de advertentie van het huis.

villa Murcia