Funda is de plek waar nachtmerries en dromen werkelijkheid worden. Je kunt je urenlang, pagina na pagina, verwonderen over alle pareltjes die hierop staan, maar een boek moet je niet altijd beoordelen op z’n kaft. Als je dat niet van ons wil aannemen, neem het dan maar aan van deze woonboerderij.

Chic ingerichte woonboerderij te koop in Brabant

Zoals we al suggereerde zal je niet versteld staan bij het zien van de buitengevels van deze woonboerderij.  Echter zie je wel direct hoeveel ruimte de residentie beslaat: de recent verbouwde woonboerderij staat op een riant perceel van maar liefst 3.615 vierkante meter, waarvan het woonoppervlakte 431 vierkante meter opslokt.

Woonboerderij

Deze woning in de buurt van het centrum van het Brabantse Heeze laat zien dat de combinatie van modern en klassiek in harmonie samengaan. De historische kenmerken, zoals de houten balken, sluiten naadloos aan bij de moderne visgraten vloer, die op zijn beurt weer wordt geflankeerd door een stenen vloer. Deze twee worden gescheiden door stalen zwarte deuren, als tussenschot richting de hal. De massief eiken kasten met donkere natuurstenen aanrechtblad in de keuken trekken de chique lijn onverstoord door.

Woonboerderij

Eigenaren van meerder auto’s kunnen die kwijt in een van de twee garages. Personen kunnen ’s nachts geparkeerd worden in een van de vier slaapkamers en verder zijn er nog twee badkamers, meerdere toiletten en een tuin rondom met gazon, terrassen en volop privacy aan de achterzijde.

De walk in closet van circa 20 vierkante meter is – op z’n zachtst gezegd – royaal te noemen en is gelegen in de zolder van de boerderij. Elders is woning is uitgerust met een alarminstallatie inclusief camera’s en doormelding naar alarmcentrale. In de kelder is nog extra opslagruimte vinden, net als in de garage aan de achterzijde.

Vraagprijs

Dit komt allemaal op jouw naam te staan na het overmaken van een geldsom van €1.345.000. We verwijzen je middels deze link graag door naar de advertentiepagina.

living Woonboerderij