Jay-Z is de eigenaar van ‘s werelds duurste auto, heeft diverse bedrijven en vastgoedprojecten en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hij en zijn vrouw Beyoncé zijn ook niet vies van een vakantie hier en daar en pakken uiteraard groots uit. De meest recente trip bestond onder meer uit het dineren in de meest elite restaurants, het charteren van het jacht van Jeff Bezos en trakteerde de Amerikaanse rapper zichzelf ook nog even op een speciale Audemars Piguet Royal Oak.

De peperdure vakantie van Jay-Z en Beyoncé

De afgelopen weken vonden er diverse prijsuitreikingen en gala’s plaats, maar een sterrenkoppel was telkens niet aanwezig: Beyoncé en Jay-Z. Maar ze hadden daar een goede reden voor. De twee pakten namelijk een vliegtuig richting Europa om tijd te spenderen op de Middellandse Zee, waar ze op pad gingen met het megajacht van Amazon-oprichter Jeff Bezos van $ 500 miljoen, genaamd The Flying Fox. Allemaal in het teken van ‘Family First’, zoals hij op Instagram schrijft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JAY-Z (@jayzz_official)

Audemars Piguet Royal Oak

Beyoncé deelde op haar beurt een foto van zichzelf en haar man al ontspannend op het jacht, gedrapeerd in merkkleding –  met Jay-Z met een champagnefluit in de hand en een nieuwe Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar Openworked om zijn pols, een waardige toevoeging aan een van de meest weelderige horlogecollecties in de rapscene, waar al meerdere horloges van Audemars Piguet deel van uitmaken. Deze versie werd eerst uitgebracht in 2019 en bevat een zwart keramieken armband met een titanium AP-vouwsluiting.

Jay-Z

Zoals de naam al aangeeft, heeft het een eeuwigdurende kalender, die ook een complicatie van de maanfase om 6 uur bevat. Dit model is deels gemaakt van roze goud, dat zichtbaar is door een opengewerkte wijzerplaat van saffier. Elders zijn de kast en bezel van het horloge gemaakt van zwart keramiek. Al met al een prijzige vakantie, maar daar kunnen ze er nog wel een stuk of honderd van betalen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)