Wonen in London is erg duur vanwege het vraag en aanbod dat elkaar niet opvolgt. Als je de prijscategorie opschroeft naar het hoogste punt, kom je al gauw in aanraking met een paleis op de Hampton Hall Queens Drive London. Gelegen in Oxshott, ten zuiden van Londen, is het ongeveer een uur rijden van het centrum vandaan.

Hampton Hall huist 70 kamers en is buitenaards chique

Als je dit huis koopt krijg je ongeveer 2700 vierkante meter aan woonruimte tot je beschikking.

London

Het huis bevat een grote bibliotheek waar je in kan verdwalen, een inloopkast, een eigen bowlingbaan met bar, een binnenzwembad, een fitnessruimte met de nieuwste apparaturen en een bioscoop met plaats voor een stuk of 12 mensen met een schitterende sterren hemel. Een Rolls-Royce onder de huizen.

London

Elders in de woning zijn nog personeelsverblijven, gescheiden van de rest van het moderne bolwerk. De garage is van binnen en buiten te betreden en heeft ruimte voor ruim acht auto’s. Verder is de mogelijkheid er om de rest van de lege kamers helemaal naar eigen wens en smaak in te vullen. Maar oordelend op de foto’s is er weinig wat wij zouden veranderen.

Locatie en prijskaartje

Mocht je 30 minuten naar Wimbledon te ver reizen vinden, heb je ook een eigen tennis court in je eigen tuin. Helaas is het niet op echt gras maar op kunstgras. En als voetbalfan kom je hier ook beslist aan je trekken. De stadions van clubs als Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspurs zijn allen niet ver verwijderd.

De woning zit propvol met luxe en bevat een prijskaartje van £ 29.000.000. Kijk vooral even rond.