Op 6 april kwam naar buiten de de familie Meiland een waanzinnige villa in Noordwijk kochten van de drummer van Kensington. De showbizz-familie is nog niet ingetrokken, of het woord ‘miskoop‘ is al gevallen. Klaarblijkelijk hield dat hun dochter Maxime niet tegen, want zij blijft samen met haar vriend in Noordwijk wonen, maar wel verkassen richting een eigen twee-onder-een-kapwoning in Noordwijk. Er is een kleintje op komst, waardoor ze zich genoodzaakt voelen meer vierkante meters op te nemen.

Maxime Meiland heeft miljoenenwoning in Noordwijk op de kop getikt

Ook al draaide het programma Chateau Meiland voornamelijk om de extravagante Martien en stoïcijns ogende Erica, plukte dochter Maxime er ook flink de vruchten van. Per aflevering verkreeg zij ook een gedeelte van de inkomsten en haar tv-optredens leverde haar een rijke ‘volgersbasis’ op Instagram op. En we weten allemaal hoe lucratief dat kan zijn.

Eerder dit jaar besloot Maxime samen te gaan wonen in Noordwijk met haar dochter Claire en vriend Leroy. In een riant rijtjeshuis kon het jonge gezin zich in alle rust voorbereiden op de komst van hun eerste kindje samen. Nu er blijkbaar goed gespaard is, vertrek het jonge koppel naar een nieuw, groter huis.

Vijf slaap- en twee badkamers

Bekende Buren meldt dat er zo’n €1.250.000 met de koop is gemoeid. Het gaat dus om een twee-onder-een-kapwoning van drie verdieping, met een totaal woonoppervlak van 226 m2, niet ver verwijderd van het stand. Het aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen. Ten slotte zien we nog een bruine kroeg, die in het souterrain verscholen zit.

Maxime-Meiland-2

Het stel kan hun voertuigen kwijt in inpandige garage, die plaats biedt aan twee auto’s, waardoor Martien zijn Audi A3 cabrio wellicht aan de weg moet zetten wanneer hij op bezoek komt. Het perceel omvat naast de woning een riante tuin met terras, die op het zuidwesten is gelegen. Wat er met het vorige huis gebeurt is vooralsnog onbekend.