Na Chateau Meiland kon de familie tot rust komen in Hengelo, ver buiten het bereik van paparazzi enzovoorts. Echter moesten ze de woonboerderij daar wegens een aantal problemen noodgedwongen verlaten. Al gauw vonden ze een nieuw thuis in de vorm van een illustere woning in een villawijk in Noordwijk. Maar nog vóór ze daar zijn ingetrokken, is er alweer iets nieuws gekocht.

Familie Meiland koopt alweer een nieuwe villa

Met de verkoop van hun woonboerderij in Hengelo, waar ze € 1.085.000 voor vingen, was het tijd voor iets nieuws. Ze kochten een weelderige villa in Martiens geboorteplaats Noordijk. Ze tikte de vraagprijs van € 2,7 miljoen contant af, maar nog voor de verhuisdozen op de nieuwe locatie zijn aangekomen, hebben ze de knip al geopend voor een ander onderkomen.

Ze noemde de villa die ze kochten van de Drummer van Kensington een ‘miskoop’. Martien merkte op dat Erica niet echt te spreken is over de aanstaande verhuizing: “Nou ja, moet je luisteren. Het is dus eigenlijk een miskoop geweest. De dozen staan nog in Hengelo, maar eigenlijk denkt ze (Erica, red) in haar hoofd al: ik wil dit niet.”

Meiland

Foto: BekendeBuren

Landhuis Duinwijk

Volgens BekendeBuren zouden Martien en Erica Meiland zijn gevallen voor de charmes en de privacy die Landhuis Duinwijk te bieden heeft. Dit landhuis is gelegen op de grens van Noordwijkerhout en Noordwijk, dus niet ver weg van hun zelfbenoemde ‘miskoop’

Onder het karakteristieke rieten dak van het landhuis zijn liefst vijf slaapkamers en drie badkamers te vinden, dus aan ruimte en privacy geen gebrek. Los van de omvangrijkheid van het geheel ziet het er redelijk dertien in een dozijn uit, maar gezien de creativiteit en interieur-achtergrond van de Meilandjes, weten ze er vast wel iets moois van te maken.

Meiland

Foto: BekendeBuren

Landhuis Duinwijk is te bereiken via een eigen oprit, en huist elders op het perceel een garage en ruime carport voor meerdere auto’s. Verder staat er op het terras een tuinhuis, die waarschijnlijk omgevormd gaat worden tot wijnhuis, mocht dat überhaupt een ding zijn. Anderzijds kunnen ze ook prima een fles poppen op een van de terrassen of in de jacuzzi.

Ga richting BekendeBuren om meer beeldmateriaal te doorspurten. Ook kocht dochter, Maxime Meiland, recent een nieuwe woning – in Noordwijk. Klik hier om daar meer over te weten te komen.