Iedere James Bond-film hebben honderdduizenden rijkelijk gefantaseerd over een leven als de Britse spion. Soms kunnen dergelijke dromen als deze werkelijkheid worden, echter heeft alles een prijs, letterlijk en figuurlijk. Voor bijna $80.000, omgerekend zo’n €68 duizend, kun je de beste 21 dagen van je leven beleven en jezelf onderdompelen als een agent van de MI6.

Waan jezelf 21 dagen als special agent James Bond

Gedurende 21 dagen zullen deelnemers geboeid worden door privé-jetreizen en levensecht ondervinden hoe leven van special agent 007 en beruchte rokkenjager eruit ziet. De weelderige ervaring begint bij 5-sterren safehouses en wordt gevolgd door ritten in luxe supercars. In totaal ga je als geheimagent door 4 landen en langs 7 steden, die allemaal aan de Bond-films gelinkt zijn.

Een avontuur met een Bond-thema is er een met alleen luxe en ontspanning, maar men kan ook participeren aan activiteiten die je adrenaline door de geluidsbarrière laat knallen. Zoals een ‘paintball-avontuur’, gevolgd door een helikopterextractie en boottocht door de Noorse fjorden en worden deelnemers getrakteerd op maaltijden die vakkundig zijn bereid door Michelin-sterrenchefs

Slechts enkele gelukkigen kunnen deelnemen

50 zeer gelukkige (lees: rijke) mensen kunnen tickets boeken en echte filmlocaties bezoeken die tijdens de productie van No Time to Die naar voren komen. In Londen krijgen zij een unieke kans om een ​​geheime missie uit te voeren, waaronder het bewaken van de kroonjuwelen in de Tower of London, naast een privé-rondleiding.

Aston Martin Vantage en DBS Superleggera.

Ook staan er winkelexcursies op de planning, waarbij je langsgaat bij de kledingontwerpers die aan Bond-films hebben gewerkt, vertelde Boyd ons. En natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden om in echte Bond-auto’s te rijden, met name de Aston Martin DB9 lijkt ons wel wat. Maar ook “Ferrari’s, Lamborghini’s en Range Rovers worden ingezet waar ze het meest geschikt zijn, in missies met een hoog octaangehalte tijdens het avontuur.”

Het verblijf in Londen zal een hoop plezier zijn met een diner op de London Tower Bridge, gecombineerd met een casino-avond, terwijl alles zal worden opgenomen door een “professionele filmploeg.”

Deze onvergetelijke ervaring eindigt uiteraard ook met een knaller, namelijk kaartjes voor het VIP-rode loper-evenement voor de langverwachte en uitgestelde Londense première van No Time to Die.

De reisplanning

De reis staat gepland van 26 september tot en met 17 oktober. Lindsay Boyd, wiens reisbureau de reis heeft opgezet, vertelde aan Travel + Leisure: “Je kunt in principe Bond de hele reis spelen. Verschillende filmlocaties van Bond-films, waaronder de aankomende “No Time to Die” en 2012 favoriet “Skyfall” staan ​​op het programma, met stops in Noorwegen, Italië en Schotland.”

Om kans te maken op deze once in a lifetime opportunity, moet je dit formulier invullen. Overigens kan je ook per dag betalen om mee te gaan, dat kost $4000, omgerekend €3.421 per dag.