Rome is de hoofdstad van Italië, kent een rijke historie en met 2,8 miljoen inwoners ook nog eens de meest bewoonde stad van Italië. In het centrum van deze historische stad wonen is weggelegd voor een relatief kleine groep vermogenden. En dankzij de verkoop van het dit appartement, dat in 1603 werd gebouwd, kan jij daar deel van gaan uitmaken.

Het historische appartement in Rome heeft drie woonkamers

Het statige herontwikkelde Ambassador Executive-appartement maakt deel uit van het Palazzetto in Palazzo Albertoni Spinola, een werk van de architect Giacomo Della Porta, en is gevestigd naast de Capitolijnse heuvel. Als je het appartement betreedt kom je in de aankomsthal die toegang verleent tot de woonkamer met een grote sofa, een tweede woonkamer die nog groter is dan de eerste. Hier kan je lekker met een glaasje wijn relaxen.

Rome

Verder is er op de onderste verdieping van het huis een grote eetkamer, een studeerkamer die met de inrichting volledige rust geeft, twee badkamers en drie slaapkamers – met natuurlijk een master bedroom. Aangezien het appartement deel uitmaakt van een groter gebouw is er een 24/7 bewaakte lobby en beveiliging, parkeerservice, eenconciërge, een bioscoop en een kantoorruimte.

Rome

De speciale houten trap kan vanuit de master bedroom leiden naar het balkon waar je prachtig uitzicht hebt over het historische Rome en slotte is er op de begane grond nog een fitnessruimte, een bioscoop en de wellness met een spa en een hammam te vinden.

Weelderig uitzicht over hoofdstad van Italië

De tweede verdieping heeft nog een woonkamer, een eetkamer en twee slaapkamers voor gasten met een eigen badkamer. En last but not least belanden we bij het meest indrukwekkende van het huis: het riante dakterras, die 360-graden uitzicht over welbekende monumenten in Rome zoals de koepel van de Sint-Pietersbasiliek, het Altare della Patria (Altaar van het Vaderland) en Bocca della Verita (Mond van de Waarheid).

Als je dit appartement in Rome, Piazza Di Campitelli, met 670 vierkante meter aan woonruimte op de kop wilt tikken, moet je je melden bij Sotheby’s International Realty – bij Diletta Giorgolo S om precies te zijn.

bios terras Rome