Hoorn heeft en prachtige historische binnenstad, maar ook daarbuiten is er veel moois te ontdekken. Monumentale gevels tonen de geschiedenis van de voormalige VOC stad, dat voor een groot deel intact is gebleven. Dat kan je op geen betere locatie zien, dan vanuit dit penthouse op de 20e verdieping, niet ver verwijderd van het centrum. Het penthouse is per direct beschikbaar en wordt geleverd met een luxe interieur, weelderige uitzichten, een jacuzzi en een riant terras op het zuiden.

Penthouse in de Toren van Hoorn

De toonaangevende, iconische toren verrijst boven de stad Hoorn. Het hele project bestaat uit 212 appartement. Het laagbouw gedeelte is volledig verkocht en hoogbouw gedeelte “De TOREN” bestaat uit 72 appartementen, waarvan 5 penthouses. Dit penthouse op Leemhorststraat 122 a is er daar één van. 

Hoorn

Naast de hoekbank in de woonkamer is een glazen schuifpui die doorgaan biedt tot het dakterras van maar liefst 50 m2, gelegen op het zonnige zuiden. Je kunt de schuifdeuren in de woonkeuken, met kookeiland, open zetten waardoor je heerlijk kunt genieten van het terras en de zonsondergang. Dit is ook de plek waar de jacuzzi staat, voor de rest is dit buitengedeelte nog vrij kaal, maar dat is aan de koper om het kleur en karakter te geven.

Hoorn

De hoofdslaapkamer heeft een eigen inloopkast en badkamer voorzien van douche en ligbad. Daarnaast is er een tweede slaapkamer met een eigen badkamer, een apart gastentoilet en is er ook nog een sauna te vinden.

Vraagprijs van het Hoornse penthouse

Let’s talk numbers. De woning in het West-Friese hoorn heeft een woonoppervlak van 146 m² en moet €1.382.500 gaan opleveren. Verder komt er nog € 300 per maand aan servicekosten bij en je Range Rover kan geparkeerd worden op één van de twee beschikbare parkeerplekken in de parkeergarage van het gebouw.

Ga de Funda-advertentie om te beoordelen of jij de gevraagde som geld er voorover hebt.