“Federation Tower” is een van de grootste en meest ambitieuze projecten in de Russische hoofdstad. De totale oppervlakte van het project is 443,00 m². De ultrahoge wolkenkrabber is 374 meter hoog en dit penthouse beslaat de 95e tot 97e verdieping. Om deze hoogte in no-time te bereiken zijn er twee hogesnelheidsliften en geniet je eenmaal aangekomen bij het penthouse van 360° uitzicht over Moskou.

Het penthouse in Moskou staat op de grootste funderingsplaat ter wereld

Gelegen op de Presnenskaya emb in Moskou is het gebouw is één van de hoogste wolkenkrabbers van de gehele stad. De beste professionals en architecten uit verschillende landen staken hun koppen bij elkaar om dit pand werkelijkheid te maken. Als je het penthouse koopt krijg je 443 vierkante meter woonruimte tot je beschikking en het gebouw staat op de grootste funderingsplaat ter wereld. Door de hoge plafonds en ruiten, die zich uitrekken tot wel 12 meter hoog, krijg je de indruk dat je in een glazen koepel woont van drie verdiepingen.

https://www.sothebysrealty.com/eng/sales/detail/180-l-881-zb8ek5/12-presnenskaya-emb-moscow

Op de eerste verdieping staat een grote woonkamer waar je lekker kan hangen voor de televisie, een grote bar met alle dranken die je nodig hebt, twee eetkamers die ruimte bied voor 22 mensen, een grote keuken, een kamer die helemaal om muziek draait, een wijnkamer, een bioscoop, een kamer waar je sigaren kan roken en een bibliotheek met kasten van wel 10 meter hoog. De tweede verdieping heeft elf slaapkamers, elke kamer heeft zo zijn eigen badkamer met stoomdouche en bad. Verder is er ook nog een familiekamer waar je onder het genot van een glas bubbels, of vodka, het is ten slotte Rusland, kan bijkletsen terwijl de kinderen zoet zijn in de speelkamer.

Bovenste verdieping staat in het teken van werk én relaxen

En tot slot de laatste verdieping. Deze leent zich voornamelijk als het het zakelijke gedeelte en bevat een aantal gescheiden kantoren. Er is ook gedacht aan relaxen, want op dezelfde etage is er onder meer een eigen spa, een hammam, een sauna, een ijsbad, een jacuzzi en een fitness- en een massageruimte.

Voor al deze privileges betaal je $ 35.000.000 miljoen. Bekijk via deze link het hele penthouse met extra foto’s

Moskou Penthouse
Penthouse Moskou