Reinout en Danielle Oerlemans haalden nog geen maand geleden wereldnieuws toen ze hun gerenoveerde villa in Los Angeles verkochten aan zanger The Weeknd voor $ 70 miljoen. Een villa die de familie in 2015 voor ruim $ 21 miljoen kocht, en vervolgens drie jaar lang renoveerde, om ‘m vervolgens met dikke winst te verpatsen. Met het geld dat ze hieruit haalden, hebben ze het qua vastgoed voor het uitkiezen. Ze lieten zich inpalmen door een statig herenhuis in Beverly Hills, tegenover de Playboy Mansion.

De nieuwe residentie van Reinout Oerlemans

Quote heeft weten te ontfrutselen waar het nieuwe paleisje van de familie Oerlemans is gelegen. Zij claimen, na wat zoek- en speurwerk, dat deze woning op Realtor het nieuwe onderkomen is. Het onroerend goed is 9 dagen geleden gekocht, na in totaal 53 dagen op de markt te hebben gestaan, en kostte om precies te zijn $ 19.100.000. Voor deze som krijgt de familie een woonoppervlak van 848 vierkante meter, met zes bedden en acht badkamers.

Oerlemans

Foto: Realtor

Uit verkoopcijfers van het desbetreffende huis blijkt dat het, zoals haast ieder huis, in waarde stijgt, na enkele dalingen. In 1998 werd de villa verkocht voor $ 8.500.000, terwijl het uit de kluiten gewassen pand in 2010 alweer $ 17.000.000 opleverde, nadat de prijs werd gewijzigd. De laatste keer dat het te koop stond was in 2012 en werd toen voor $ 14.520.000 opgekocht.

Tegenover de Playboy Mansion

Reinout Oerlemans heeft er dus het meeste voor betaald van alle andere kopers op basis van de vastgoedgeschiedenis van 9966 Sunset Blvd, die teruggaat tot 1986. Maar het zou zomaar kunnen hij deze villa, net als de woning in LA, gaat inzetten als investeringsproject. Op de Instagram-story van Danielle was al wel te zien dat ze met man en macht aan het klussen zijn.

Oerlemans

Foto: Realtor

Qua locatie is het overigens ook lang niet mis. Er zit weliswaar een park tussen, maar dat is het enige wat de woning scheidt met de beruchte Playboy Mansion, waar de overleden Hugh Hefner zijn buitensporige leven leidde. Hiermee ook op loopafstand van de welbekende Californische weg Rodeo Drive. Maar thuisblijven is ook absoluut geen straf. Op het perceel is namelijk een tennisveld, samen met een basket, en om af te koelen is er een fijn zwembad.

oprit

Foto: Realtor

Tennisveld Beverly Hills

Foto: Realtor