Dichtbij het mooie Vondelpark en temidden van het luxe Oud-Zuid wonen? Er staat weer een nieuw schitterend dubbel bovenhuis te wachten op zijn/haar nieuwe eigenaar. Je moet wel echt van de inrichting houden van het huis, want die is op z’n zachts gezegd opmerkelijk. Één ding is zeker, de vorige eigenaar van het huis houdt van de kleur zwart.

Donker dubbel bovenhuis in Amsterdam Oud-Zuid nu op Funda

Vaak is een huis erg donker als je veel zwart gebruikt, maar dankzij de hoge plafonds en de diverse lampen valt het heel erg mee. Zwart wordt vaak gezien als een negatieve kleur en toch waarborgt de woning veel sfeer. Met name ’s avonds met wat kaarsjes en het groene licht die het kookeiland uitstraalt, spreekt het behoorlijk tot de verbeelding.

Het huis met vier verdiepingen staat garant voor 180 vierkante meter aan woonruimte. Het is naast donker ook zeer modern en bevat een ontzettend ruime woonkamer die verbonden is met de keuken. Verder heeft het huis de ruimte voor drie slaapkamers en twee badkamers met elk een stoomdouche en bad. De zwarte marmeren vloeren, op bijvoorbeeld de trap, de hal en de badkamer, zijn ook een schitterend kenmerk van dit duistere stulpje. Elders liggen er donker houten vloeren die vissengraat zijn gelegd en zijn voorzien van vloerverwarming.

Dubbel bovenhuis Amsterdam

Maar we moeten ook nog even het dakterras apart nemen. Deze beslaat ongeveer 56m², heeft een dakhuisje staan, inclusief natuurstenen keukenblokje voorzien van een ijskast met vriesvak en jacuzzi, en is te betreden middels een schuifpui. Tijdens de verbouwing in 2019 is rekening gehouden met het gewicht van de jacuzzi, zodat er geen ongelukken gebeuren.

“Oase van luxe op een toplocatie in Amsterdam Oud-Zuid”

“Wonen aan Van Breestraat 153-III is exclusief wonen in een oase van luxe op een toplocatie in Amsterdam Oud-Zuid,” aldus de makelaar van Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. Voor al dit moois betaal je een prijs van € 2.350.000, wat neerkomt op € 13.056 per vierkante meter.

Klik op deze link om alle foto’s die op Funda staan te bekijken.

Dubbel bovenhuis AmsterdamDubbel bovenhuis Amsterdam