Diverse eilanden in het Caraïbisch gebied vormen tezamen de Bahama’s. De eilanden worden gezien als de ideale locatie om op vakantie te gaan, maar er daadwerkelijk wonen moet ook fantastisch zijn, nietwaar? Daar kun je maar op één manier achterkomen, niets je over de financiële middelen beschikt. Sandy Blue is een villa met 855 vierkante meter aan leefruimte en wordt momenteel aangeboden op Sotheby’s International Realty. Subliem! Zeker wanneer je vanuit je villa kunt verkassen naar je geheel eigen privéstrand.

De Sandy Blue villa op de Bahama’s

De villa, genaamd Sandy Blue, is gevestigd in Pretty Molly Bay en heeft alles wat in een villa aan zee zoekt. Bij de entree van het huis wordt je al verblindt door het schitterende witte zandstrand en de azuur blauwe zee. De inrichting van de villa is ook op deze twee waanzinnige kenmerken gebaseerd.

Bahama's

Deze strandvilla bevat zeven slaapkamers en zeven badkamers (en een halve) met elk een bad en douche. Er is een kinderkamer met vier aparte bedden verdeeld over drie aparte slaapkamers, twee master bedrooms en nog twee normale slaapkamers. In totaal genoeg plek om 14 mensen onderdak te bieden op een idyllische wijze.

Bahama's

Verder is er een grote woonkamer met een aantal comfortabele banken met een groot flatscreen-tv. De keuken is ook erg groot en beschikt over alles waar een keuken over zou moeten beschikken. In deze ruimte staat ook een grote eettafel, waar 12 personen aan kunnen schuiven. Op het buitenterras is ook een grote tafel waar je heerlijk onder het genot van een wijntje of glaasje champagne kan genieten van het uitzicht.

Het privèstrand

Maar hetgeen waar je als potentiële koper smoorverliefd op zal worden is het privéstrand, waar je heerlijk op een strandbedje kan bijbruinen tot je erbij neervalt. Er is ook ruimte voor een stuk of drie boten, een eigen tennisveld met led verlichting, eigen personeel – waaronder een privé chefkok – en ten slotte de zwembaden met waterside bar met de vele lounge plekken eromheen.

De prijs is op aanvraag. Bekijk via deze link meer foto’s van de strandvilla op de Bahama’s.

Bahama's Bahama's