Amice! Fijn dat je er weer bent. Hier weer een heurlijcke video, samen met een heel dikke winactie. We gaan met een prachtige speedboat van RCKSTR Yachts varen over de Amsterdamse grachten, want Amsterdam komt vanaf het water het beste tot zijn recht. De nieuwe Pure Luxe video met heel veel Champagne staat nu online op ons YouTube-kanaal – en onderaan het artikel. Gaat het zien.

Met RCKSTR Yachts over de schilderachtige Amsterdamse grachten

We gaan varen met de Luuk Kok van RCKSTR Yachts, die eerder bij Wajer werkzaam was, en Marcel Just de la Paisières van VINVIN Wines. Luuk vertelt ons hoe RCKSTR Yachts opereert en hoe de jachten helemaal customizable zijn. Maar dat alles heeft een prijs. Het 9-meter lange jacht start bij € 165 duizend, maar met allerlei toe- en aanpassingen kan dat bedrag oplopen tot de € 250 duizend. Maar dan heb je wel echt een onmiskenbare blikkenvanger.

Fantastische winactie

Wij zouden niet van Pure Luxe zijn als we geen winactie aan de video vastknopen. Uiteraard helemaal in lijn met het thema van deze editie. We mogen namelijk een boottocht weggeven op het luxe speedboat voor vier personen, terwijl ieder op boord wordt iedereen voorzien van een RCKSTR-pet en een royale fles champagne.

Verder drinken we tezamen drie flesjes Taittinger champagne, waarvan we er twee sabreren. En geloof ons, er zit echt een heel bizarre sabrage bij. Ook de wrist-check is weer van de partij en ook krijgen we nog een tour van contemporary artist Pablo Lucker door zijn galerie aan de Keizersgracht. En tot slot sabreert Floris al varend langs de beroemde Pontsteiger vanaf het voordek van de boot ook nog even een mooi flesje. Dolle boel weer dus. Genoeg redenen om te kijken. Tot volgende week. Santé!