Enes Yilmazer is een YouTuber en vastgoed-liefhebber woonachtig in Beverly Hills. Met een 1,29 miljoen abonnees krijgt wordt hij in de gelegenheid gesteld om online tours te geven op zijn kanaal van de meest indrukwekkende huizen in de Verenigde Staten. Eerder nam hij ons al mee door een mansion in Los Angeles van bijna $8 miljoen en een Lake Tahoe-mansion van $44 miljoen. Nu is het tijd voor het duurste huis in Las Vegas, VS.

Tour de duurste huis in Las Vegas

De moderne villa is gelegen in een gated community bestaande uit slecht drie huizen. Het biedt bijna 400 RGB full-spectrum kleur veranderende verzonken verlichtingsarmaturen, die allemaal kunnen worden bediend met behulp van een centraal lichtregelsysteem. Uitermate geschikt voor feestelijke aangelegenheden.

Las Vegas

Maar eerst nemen we even de binnenkant onder de loep. De keuken is voorzien van een indrukwekkend vrijdragend eiland van. Zowel de binnen- als de buitenkeuken zijn voorzien van ultramoderne Wolf-apparatuur, waaronder een inductiekookplaat en een Sub-Zero koelkast en vriezer in het hoofdgedeelte van de keuken en in de bijkeuken. De buitenkeuken is op zijn beurt wel weer voorzien van een teppanyaki (Japanse keuken), ijsmachine en pizzaoven.

Las Vegas

De eigenaarssuite op de tweede verdieping biedt een prachtig uitzicht op de strook en beschikt over het eigen uitgestrekt overdekt terras met vloerverwarming, de plafondverwarmers, de spa en de buitenhaard. Elke slaapkamer heeft een eigen ensuite badkamer en een eigen open haard – vier van de 10 open haarden door het hele gebouw.

Het huis heeft brede deuren en aangedreven schuifregelaars die volledig in de muren worden teruggetrokken voor een naadloze binnen-buitenervaring. Net buiten is de droomachtertuin van de entertainer met een prachtig uitzicht op de Las Vegas Strip en een overloopzwembad van 37.000 liter met op maat gemaakte glazen tegels, een ingebouwde bar en een intrekbare tv. De droomachtertuin biedt een waanzinnig uitzicht op de Las Vegas Strip.

Bioscoop met 13 zitplaatsen, een wijnkelder en een prachtig uitzicht op de Strip

Bioscoop- en mediaruimte met 13 zitplaatsen, wijnkelder, basketbalveld, klimgebied met twee verdiepingen en een unieke hondenspa met gemotoriseerde hondendeuren en een overloopzwembad van 37.000 liter met op maat gemaakte glazen tegels, een ingebouwde bar en een intrekbare tv. Rondom het zwembad zijn boeiende vuurelementen en een minigolfbaan met negen holes.

Het huis heeft immens grote en brede deuren en aangedreven schuifregelaars die in de muren zijn teruggetrokken zorgen voor een naadloze binnen-buitenervaring. Het interieur beslaat in totaal 1191 vierkante meter, terwijl het hele complex 3561 vierkante meter meet. Daaronder gebracht zijn vier slaapkamers en negen badkamers. De verkoop is opgezet door Ivan Sher Group en bevat een vraagprijs van $ 32,500,000. Nergens in de zuidelijke staat vind je iets duurders.

Het is haast teveel om allemaal op te noemen, dus we raden jullie sterk aan om de video de video hieronder te checken om achter alle waanzinnige features en ruimtes te komen.