De grootste Nederlandstalige vlogger Enzo Knol is zijn wrap in het Miami Blue en mat zwart toch op zijn Lamborghini Urus weer zat. Via een wel heel bijzondere manier liet hij zijn kijkers beslissen over de nieuwe kleur. Eerder had de beste verkocht SUV van Enzo al een Space grey wrap, een John Deere wrap, een mat roze wrap, een witte wrap en een glinstering blue wrap op zijn Urus. Dit maakt dus vijf.

Auto laten wrappen door oude video?

De 28-jarige vlogger zei 11 maanden geleden in zijn 2579e vlog: Als we de 100k likes halen wrap ik mijn Lamborghini in het paars”. Bijna een jaar later haalde Knol dit aantal en werd hij massaal benaderd door zijn fanbase dat het tijd was om de auto paars te gaan laten wrappen. En zo gezegd, zo gedaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol ✌🏼 (@enzoknol)

Kort daarna kondigde hij aan dat de auto paars gewrapt zou worden. Toch was het niet helemaal wat Knol wilde. Op zijn Instagram story kondigde hij namelijk het volgende aan: “Zelf twijfel ik heel erg omdat het eigenlijk de bedoeling was dat die fel paars zou worden. En ik vind dat de paarse kleur niet echt to zijn recht komt op deze manier”. De wrap is gerealiseerd door de monteurs van VDH Automotive.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VDH Automotive (@vdhautomotive)

Ook nieuwe velgen onder de Urus

Dit is niet het enige wat hij aan zijn auto liet veranderen. Hij liet er ook gloednieuwe 23-inch velgen onder plaatsen met felgele remklauwen. In het midden van de wielen staat het Knolpower logo die hij ook voor zijn YouTube account gebruikt, waar hij inmiddels 2,62 miljoen abonnees op heeft. De geboren Assenaar doet het qua zaken ook erg goed. Hij kocht zijn tweede huis in Nederland en kocht een appartementje aan het Gardameer in Italië.

Zo zag de SUV er hiervoor uit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol ✌🏼 (@enzoknol)