Wonen in één van de oudste steden ooit gebouwd. Er is bewezen dat er al 7000 jaar v.Chr mensen hebben gewoond in deze historische stad. De schitterende en vooral unieke villa die wij hebben gevonden staat nog geen vijf minuten lopen van de Akropolis vandaan.

Villa Elvira heeft de vorm van een klavertje vier

Genoeg over de geschiedenis en door naar deze eigenzinnige villa met uitstraling die niet helemaal past binnen het plaatje van Athene. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het een perfecte plek is om te wonen en dat het een schitterende villa is. Elvira is de naam van dit moderne paleis. Elvira beschikt over ongeveer 500 vierkante meter aan woonruimte. De woning bestaat uit vier mooie witte vleugels in de vorm van een klavertje vier en biedt privacy op elke vleugel. Vanbuiten heeft de woning twee grote zwembaden met heerlijke ligstoelen om optimaal te kunnen genieten van het luxe leventje in de Griekse hoofdstad.

Villa Athene

Vanbinnen bestaat het interieur vooral uit witte tinten met houten accenten. Aan licht inval heeft de villa zeker geen gebrek op alle drie de verdiepingen. De eerste verdieping is ingericht voor een schitterende keuken, verbonden met een woonkamer en een grote eetruimte.

De tweede verdieping heeft vier slaapkamers met elk een eigen badkamer. In totaal zijn er zes badkamers in de gehele woning. De laatste woning is volledig geïnspireerd rondom fitness en wellness. Er is een kleine spa, met een hammam, sauna en een jacuzzi.

In 2023 is Villa Elvira bewoonbaar

Voor slecht weer is het huis niet helemaal bestemd. Gelukkig hoef je je daar niet heel veel zorgen over te maken want het is bijna altijd perfect weer in Athene. Er zijn natuurlijk genoeg ruimtes die over de isolatie beschikken om de kou lekker buiten te laten. Het huis is nog in aanbouw en wordt in 2023 afgerond en dan kunnen geïnteresseerden het voor een prijs van € 6.350.000 kopen op Sotheby’s International Realty.

Bekijk via deze link alle foto’s van Villa Elvira.

Spa Villa Athenewoonkamer Villa Athene