Toen alle uitgaansgelegenheden en sociale ontmoetingsplaatsen in 2020 gebarricadeerd werden tegen het virus, maakte de wereldwijde seksindustrie een immense groei door. Massaal trokken mensen naar het internet om lustgevoelens te beantwoorden, door middel van seksspeeltjes: van vibrators tot buttplugs. Als deze spullen interesse bij je opwekken, volgen hier de 3 duurste, luxueuze en soms ronduit belachelijke seksspeeltjes die je kunt kopen.

 3. Gouden Lelo Inez

Deze vibrator, vervaardigd in 24-karaats goud, is het “perfect voor degenen die begrijpen dat je geen prijs op plezier kunt zetten.” Er zitten vijf voorgeprogrammeerde stimulatiemodessen, met een nagenoeg stille vibratormotor, die moeten zorgen voor een variatie aan plezierige ervaringen. Je kunt kiezen uit 1 of zelf 10 jaar garantie en om de gouden vibrator hangt een prijskaartje van € 12 000,00. Voor de helft van het geld kan je er ook nog een versie van zilver (roestvrij staal) bijkopen. De misvormde gouden komkommer wordt geleverd in een elegante, houten geschenkverpakking, inclusief oplader, handleiding en een satijnen zakje.

2. Velv’Or’s King J Cobra

Slang seksspeeltjes

We kunnen eigenlijk niets minder sexy (of minder comfortabel) bedenken dan een gigantische gouden slang, al helemaal niet met het oog op intimiteit, maar toch is deze cockring in dat thema gemaakt. Een Britse goudsmid stak 100 manuren in het maken van deze intimiderende King J Cobra.

Het seksspeeltje wordt geleverd in een houten kistje dat gemaakt is door dezelfde vakmannen die verantwoordelijk zijn voor de interieurs van Rolls-Royce en Bentley. De meesten mensen zullen echter nooit kunnen ervaren waar dit speeltje toe instaat is, want er zullen er niet veel zijn die bereidt zijn om € 110.000 neer te tellen voor een seksspeeltje. 

1. The Pearl Royale

Seksspeeltje

De prijs van het duurste seksspeeltje ooit gaat naar The Pearl Royale. Het uiterlijk suggereert dat het geschikt is voor een koningin. Alhoewel het er niet per se comfortabel en opwindend uitziet, moet dat het juist wel zijn. Het is bedacht én gemaakt door de Australische juwelier Colin Burn die in 2018 tegen de NY Post zei: “Mijn inspiratie was om iets te creëren dat de waarde laat zien die mensen aan seks hechten.”

Met het uiterlijk van een raketschip, is maakt de vibrator deel uit van een zorgvuldig samengestelde luxe collectie van Fornicari, een erotische kunst- en speelgoedwinkel gemikt op ‘de elite’. Het platina lichaam is bedekt met 2.000 diamanten, enkele koningsblauwe saffieren en “zeer zeldzame” roze diamanten, allemaal geleverd door Russische diamanthandelaren die het product steunen. De gebruikte diamanten zijn verzonken, waardoor er geen ongewenste bloederige situatie zullen ontstaan bij de gebruiker. Onze excuses voor de visuele denkers. Gauw door. Met een prijs van $ 1,3 miljoen is dit met afstand het duurste speeltje bedoeld voor de slaapkamer.