Aquarius werd in 2016 gebouwd door de Nederlandse scheepswerf Feadship en is 92 meter lang. Het gevaarte is op maat gemaakt voor het charteren van wereldklasse, met een schat aan ruime woonruimtes en fantastische voorzieningen. Goedkoop is echter iets heel anders, maar dat moet niet als een verassing komen.

Aquarius van Feadship

Charteren doe je niet in je uppie, dus werd het jacht ingericht met zeven hutten, bestaande uit een master-suite en zes VIP-vertrekken. Genoeg accommodatie voor maximaal 12 gasten. Daarnaast is er een personeelshut aan boord voor de 31 bemanningsleden, die zijn gespecialiseerd in het creëren van uitzonderlijke charters. In andere woorden: je bent dus in hoede handen.

Aquarius kent diverse uitmuntende eigenschappen om je charter te verbeteren, zoals een lift, onderwaterverlichting, wifi aan boord en ook geen overbodige luxe: airconditioning. Gebouwd met een stalen romp en aluminium bovenbouw, biedt ze meer ruimte aan boord en is ze stabieler wanneer ze voor anker ligt dankzij haar volledig verplaatsbare romp. Maar om het een onvergetelijke ervaring te maken is er meer nodig. Haar functies omvatten verder een schoonheidssalon, een bioscoop, een spa, een strandclub en een fitnessruimte.

Waterspeelgoed a.k.a. tenders

“Uitgerust met een selectie van waterspeelgoed laat Aquarius jou en je gasten de Middellandse Zee omtoveren tot uw eigen privé-speeltuin.” Ga de zee op op de jetski’s die je kracht en controle op het water bieden. Daarnaast zijn er allerlei speeltjes die waterplezier en avontuur aanbieden. Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt Aquarius ook over waterski’s, kajaks en snorkeluitrusting. Aquarius heeft drie tenders, maar de koploper is een 10,2 meter lange Serenella Limo Tender om je in stijl te vervoeren.

De winnaar van de Boat International Design & Innovation Awards 2018 is momenteel te charteren in ruil voor $1,500,000 per week, ongeacht het seizoen. Deze winter zijn boekingen beschikbaar voor cruises in het Caribisch gebied. Boek Aquarius van Feadship nu hier.