De Audi RS-serie staat als een huis, met klasbakken als de Audi RS6 of Audi RS e-tron GT. Echter ontbreekt er nog een krachtige transporter. En omdat de manschappen van Audi er nog niet mee aan de slag zijn gegaan, heeft een designer een intersant transporter-concept ontworpen. Maak kennis met de 6-wielige Audi RS99 Transporter.

Audi RS99 Transporter conceptauto

De ontwerper heeft zijn fantasie in ieder geval de vrije loop laten gaan. Hij geeft de transporter geblindeerde ramen, zes wielen, een dubbele uitlaat en een RS-waardig design. Is jouw bedrijf toe aan een nieuw busje? Met deze Audi RS99 transporter en reclamewerk ga je zeker vele blikken vangen.

Futuristische voorzieningen

Eenmaal binnenin moet het futuristische thema worden doorgetrokken. Alhoewel deze dikke bak volgens de designer in 2022 uit kan komen, lijkt dit apparaat uit de verdere toekomst te komen. Oké, het is geen vliegende auto of iets dergelijks, maar je snapt de vergelijking. Met een simpele handbeweging komt het stuur uit het midden van het dashboard naar voren. De temperatuur kan gereguleerd worden middels een simpele handomdraai, terwijl de drankbekers op hun beurt op de juiste temperatuur worden gehouden door de koelkast in de armsteun.

Drijvende kracht

Maar bij voertuigen moeten we uiteraard ook altijd even de cijfertjes vermelden. Te beginnen met het vermogen dat volgens de schepper 550 pk, helaas vertelt hij vooralsnog niet veel meer. Hiermee is de Audi RS99 Transporter wél een stuk krachtiger dan welke transporter dan ook. Momenteel moeten we het hiermee doen, maar we kijken niet raar op als dit busje nog meer technische snufjes in huis heeft.