Als je op je 12e al begint met het poetsen van auto’s kan je ver komen. Dat bewijst Rick van Stippent van Stipt Polish Point. ‘Niet lullen maar poetsen’. Of ‘Work hard, play hard’. Allemaal bekende uitspraken die bij hem van toepassing kunnen zijn. Op zijn 29e levensjaar is hij hard aan de weg aan het timmeren en wordt er nog altijd veel gepoetst. Toch is het fabrieksnieuw maken van auto’s toch wel zijn echte onderscheidende specialiteit en hetgeen waar hij enthousiast van wordt. En dat legt ‘m ook geen windeieren.

Van autopoetser tot miljonair

Pure Luxe krijgt van de passievolle eigenaar Rick van Stippent persoonlijk een tour door het bedrijf, waar alles ten alle tijden spik en span is, terwijl we het hebben over zijn inspirerende succesverhaal. Rick is oprichter van Stipt Polish Point “gespecialiseerd in het cosmetisch restaureren en renoveren van uw auto”. Naast het reinigen en het fabrieksnieuw maken van een breed assortiment aan merken en modellen, heeft het bedrijf ook een goedlopende webshop.

Van jongs af aan heeft Rick een fascinatie voor het poetsen van auto’s en dat werpt nu aardig zijn vruchten af. Vol enthousiasme vertelt hij ons tijdens een rondleiding over hoe het bedrijf in Vugt van start is gegaan. Verder gaan we nog even langs bij de indrukwekkende villa (met zwembad) van de autopoetser himself, want daar staat achter het huis een hal met zijn eigen fraaie autocollectie, uiteraard allemaal fabrieksnieuw en tot in de details bijgehouden. Lamborghini, Maserati, BMW, Audi en Mercedes: alles staat er.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris FC Wyers (@floriswyers)

Ook kan je in de video zien hoe je kans maakt op een superprijs: een waanzinnige Audi RS6! En die wordt op 5 december ook echt weggegeven; geen grap dus. En je kan ook nog kans maken op het ‘All Inclusive Stipt Pakket’ ter waarde van € 699 zodat je lekker je eigen auto onder handen kan nemen.

Gewoontegetrouw sluiten we af met een sabrage en plakken we daar nog even het gebrul van zijn Lamborghini aan vast. Kortom: genoeg redenen om te kijken!

Met speciale dank aan Rick van Stippent van Stipt Polish Point, Lexus Nederland, Louis Roederer Champagne en Walraven Sax.