‘Leven als God in Noordwijk.’ Dat zijn niet onze woorden, maar die van de makelaar. Toch kunnen wij er ons ook in vinden. De zogenoemde ‘Urban Villa’ beschikt alles bij elkaar over 300 m², terwijl het woonoppervlak 163 m² beslaat. Het werd in 2019 gerealiseerd en kreeg een ‘Loft Style’. Ook een terras ( van 145 m2 gelegen op oost/zuidwest) kunnen we afvinken.

De uiterst verfijnde inrichting

Bewerkte betonplafonds en muren lopen feilloos over in houten balkenpartijen, waardoor de overgang van het industriële naar het moderne uitzinnig mooi wordt vormgegeven. Kijk bijvoorbeeld eens naar de 13 meter lange “zwevende” kast en de professionele droomkeuken met kookeiland, waar menig chef-kok jaloers op zal zijn.

Over de geheel breedte en lengte van de woonkeuken zijn glazen schuifpuien om de verbinding van binnen naar buiten eveneens feilloos in elkaar over te laten open. Wanneer je ’s nachts wakker wordt en naar beneden gaat, schrik niet van het standbeeld dat zittend naast de bank is gepositioneerd.

Via de voordeur betreed je de ruime hal die aan één zijde over een lengte van ongeveer vier meter een plafond hoge kastenwand heeft, gelijk aan die in de gastenkamer van gerookt spiegelglas, waarachter zich de garderobe bevindt. Iets verder en je komt uit bij de riante masterbedroom met geïntegreerde badfaciliteiten en de walk-in-closet.

Er wordt met veel lof gesproken over de verlichting, de kasten en de toegepaste materialen door het hele bouwsel. In alle details treden heeft geen nut, deze villa moet je in levende lijven beleven. Er zijn nog te veel aspecten niet aan bod gekomen zoals de onafhankelijke regeling van de vloerverwarming en de zonnepanelen.

Verder zijn er nog twee inpandige parkeerplaatsen met oplaadpunt, een ruime berging en zijn alle lichten, de ingebouwde keukenapparatuur en de geluidsinstallatie bedienbaar middels je smartphone.

Uniek wonen in Noordwijk kent een prijs

Het moge duidelijk zijn dat deze woning zich onderscheidt van de concurrentie door middel van klasse. Er kan uitsluitend geboden worden vanaf de vraagprijs van €1.595,000. Doe een bod op Funda.