Gordon is druk bezig met zijn zaakjes in Dubai op orde stellen, maar in het moederland is ook nog het een en ander af te handelen. En dan doelen we voornamelijk op zijn villa in Blaricum. Zijn Gooische villa staat namelijk al sinds 2013 op te koop en wordt maar niet aan de man gebracht. Wat doe je dan? Juist, de prijs opschroeven, een trucje dat Peter Gillis ook al uithaalde – met succes.

Gordon Heuckeroth schroeft de vraagprijs van zijn villa in Blaricum op

Enigszins opmerkelijk, want eerder liet hij de prijs flink zakken. Gordon wilde in eerste instantie onder geen enkel beding onder de grens van de € 3 miljoen zitten en toch besloot hij de prijs te laten dalen tot € 2.950.000. Dat is van geen lange duur, want nu, circa één jaar later, vindt er weer een forse verhoging plaats, terug naar het oude bedrag.

Blaricum Gordon

Eerder dit jaar dacht hij van de villa af te zijn in ruil voor € 2,9 miljoen, maar niets bleek minder waar. De potentiële koper bleek niet over de gevraagde financiële middelen te beschiken waardoor de villa wéér terug in de etalage werd gezet. Het zoveelste jaar.

Blaricum zwembad

Of de verkoop van zijn villa invloed heeft op zijn emigratieplannen, is niet helemaal duidelijk. Overigens heeft hij ook nog een penthouse in Amsterdam-Noord, waar hij eind juli een hypotheek van € 3 miljoen opzette.

Terug bij af

Eerlijk is eerlijk, het is een waanzinnig mooi huis. Dus om Gordon een handje te helpen met de verkoop, noemen we nog even een aantal hoogtepunten. Onder het woonoppervlakte van 429 vierkante meter zijn in z’n totaliteit acht kamers in, twee badkamers en zes slaapkamers. Elders is er nog een binnen- en buitenzwembad, een bioscoop en de inrichting van het pand is ook uiterst smaakvol. De BN’er besloot weer terug te gaan naar de originele vraagprijs van 3.250.000 euro. Is het iets voor jou?

Gordon dakraam