Eindelijk weer een vertrouwde housetour, zoals we dat bij Pure Luxe gewend zijn. En niet bij zomaar de eerste de beste. Nee, we haalden de sleutels op van een felgroene Lamborghini Huracán en zetten koers richting een prachtige villa in het sjieke Aerdenhout, vlakbij Haarlem. Laat ons je meenemen.

Housetour door miljoenenvilla in Aerdenhout

Aerdenhout heeft geen dorpskern. Het is een villawijk en ligt in de gemeente Bloemendaal, dus dan weet je alvast een beetje wat je qua huizen kan verwachten. Niet voor niets stond hier voor lange tijd het duurste huis van Nederland te koop. De miljoenenvilla tipt qua prijs niet aan die woning, maar doet qua charme en uitstraling zeker niet onder.

Natuurlijk mogen we bij de villa vanbinnen bekijken en krijgen we zelfs persoonlijk van de eigenaar Niek een ‘exclusieve housetour’. Hij neemt ons mee van het zwembad tot de enorme entreehal en van de bijgebouwen tot de plek where the magic happens. Voor de oplettende lezer: dit is inderdaad dezelfde villa die ter gelegenheid van de Formule 1 op Zandvoort gehuurd kan worden. Met een groep van 8 tot 10 man moet je voor een (race)weekend hier € 50.000 (incl. btw) overhebben

Wristcheck, sabrage én winactie

Uiteraard kunnen we de stijlvolle WristCheck (Rolex), keurige sabrage van onze sabrageking Floris en dikke winactie ook weer afvinken. Zoals altijd: check de video om te horen hoe je deelneemt. Gegarandeerd weer ruim 20 minuten kijkplezier. Enjoy, amices!

Met speciale dank aan Aerdenhout Villabouw, Autotron Exclusive en Schaap & Citroen Pre-owned en Vintage Watches.