Als je van rust houdt, maar jezelf wel wil onderdompelen in een luxe omgeving om je heen wilt hebben, is de woning op de Derringmoerweg 7, in de buurt van Middelburg, Zeeland, misschien wel een interessante koopoptie. Deze woning staat op een riant perceel van wel 4645 vierkante meter. Om je heen is alles groen en gecompliceerd door andere villa’s in de omgeving.

Prachtige aankomst

Je rijdt het perceel op langs een poort waar je vervolgens een grote fontein tegenkomt. Je kan je auto parkeren in twee verschillende garages, met ruimte voor vier auto’s, maar op de oprit passen er ook nog een aantal. Vanbinnen heeft de woning een hoop te bieden. De villa met 392 aan woonoppervlak heeft twee woonlagen en een kleine kelder.

Middelburg villaOp de begane grond heb je meerdere woonkamers. Een van deze kamers is een perfecte gastenkamer. Ze hebben dan een eigen toilet, douche woonkamer en slaapkamer. De lange hal brengt je naar de garage, de studeerkamer, een andere slaapkamer met een inloopkast en een eigen badkamer.

Woonkamer Middelburg

De keuken eetruimte en woonkamer zijn opgedeeld in dezelfde ruimte. Via de woonkamer kan je ook de achtertuin betreden. In de achtertuin staat een loungeset met een barbecue en een verwarmd zwembad met wat ligbedjes. Door de ligging van de woning schijnt de zon vol op het zwembad en de ligbedjes.

zwembad villa

Natuurlijk is de zon erg lekker in Nederland, maar als je hem zat bent is een lamellendak overkapping een perfecte optie als wapen tegen regen en wind. De lamellen daken kunnen dit gemakkelijk onder controle houden en hiermee bedien je ook nog de lichtinval van de woning.

Op de tweede en tevens laatste verdieping kom je via de overloop uit op nog twee andere slaapkamers met een gedeelde badkamer. De overloop leidt ook naar de recreatieruimte, pooltafel een bar en een klein balkon, en er is zelf een lift.

Wij hopen dat de toekomstige eigenaar het wat persoonlijker maakt en niet zo statisch. Desalniettemin een prachtig onderkomen. Voor een bedrag rond de € 1,9 miljoen is deze woning van jou. Bekijk de advertentie van de villa via deze link

Middelburg villa slaapkamer