Tegenwoordig betaal je in Nederland, met name in de randstad, al gauw 300.000 euro voor een rijtjeswoning. Zoek je iets meer in het oosten van het land, zul je goedkoper uitkomen, maar ook daar schiet de huizenprijs omhoog. Voor wie eigenlijk wel genoeg heeft van Nederland, en het onvoorspelbare klimaat, kan de zon opzoeken in Spanje. Laten wij nu alvast een woning op een presenteerblaadje aan je serveren.

Vrijstaande nieuwbouw villa in Alicante voor een spotprijs

Terwijl Alicante aan de Costa Blanca een populaire vakantiebestemming is, kan je hier ook prima op lange termijn vertoeven. Gelegen in de stad Torrevieja, op slechts 35 minuten van de stad Alicante, kan je het hele jaar door genieten van een mediterrane levensstijl.

Alicante

Doe dat met het hele gezin of nodig ongeremd gasten uit, want de vrijstaande villa bevat 3 slaapkamers en 3 badkamers. De totale vloeroppervlakte van bedraagt 263m² verdeeld over 4 verdiepingen. In Spanje draait het allemaal om het buitenleven en dat kan je gewoon beleven op je eigen erf, terwijl het strand nog geen 3 kilometer van je verwijderd is. Er is een privé tuin, privé zwembad, terrassen, solarium op het dak met een fantastisch uitzicht en beveiligde parkeerplaats voor 2 voertuigen in de ondergrondse garage.

Nieuwbouw villa

Op de riante begane grond van 75.05 m² is er een open concept ingerichte keuken, een open lounge en eetkamer met ramen op volledige hoogte, waardoor de ruimtes licht en luchtig aanvoelen. Op je vrije dagen kan je gaan bakken op het zonneterras op de eerste verdieping met een trap die leidt naar het solarium op het dak van 45,83 m². Hier tref je ook een buitendouche om meteen af te koelen en wordt je geconfronteerd een geweldig panoramisch uitzicht. In de onderbouw bevindt zich de parkeerplaats, een wasruimte en een bergingsruimte.

Omsloten gemeenschap nabij diverse golfbanen

De veiligheid van een omsloten gemeenschap met een gemeenschappelijk zwembad in Oasis-stijl met palmbomen, ontspanningsruimtes en tuinen om te genieten van het heerlijke klimaat van de Costa Blanca. De woning is gelegen dichtbij het natuurlijke gebied van de Salinas de Torrevieja met weelderige uitzichten op de Middellandse Zee. Alle diensten en voorzieningen zijn binnenhandbereik, zoals restaurants, supermarkten en golfbanen.

De villa wordt aangeboden door het Belgische My Costa Blanca Villa voor een bedrag van maar € 349.900. We zeiden het toch, echt een koopje.