Afgelopen weekend werd er in Zandvoort geschiedenis geschreven. Na een 36-jarige periode van afwezigheid werd er voor het eerst weer een Formule 1 Grand Prix-race gereden op het circuit van Bernhard van Oranje-Nassau. 3,3 miljoen mensen hebben gezien hoe Max Verstappen de Grand Prix op zijn naam schreef. De Oranjegekte lijkt wat af te nemen, maar er gaat nog genoeg geracet worden op Circuit Zandvoort. Voor wanneer het zover is, kun je alvast de perfecte uitvalsbasis op de kop tikken: een luxe penthouse in Zandvoort.

Bovenwoning in Zandvoort nu op Funda

Het appartement van 133 m² biedt ‘weids uitzicht’ over hetgeen waar de badplaats bekend omstaat: zon, het dorp en uiteraard Circuit Zandvoort. Dit kan dankzij de grote raampartijen, van plafond tot vloer, maar ook vanaf buiten. Vanuit de woonkamer betreed je, na het openen van de schuifpui het zonneterras, die maar liefst 23 m² beslaat.

Zandvoort

Het appartement beslaat de volledige achtste tevens hoogste verdieping en is te bereiken via een beveiligde lift. Die brengt je los van het appartement ook richting de gezamenlijke entree en de parkeergarage. In de onderbouw bevindt zich te dubbele garage die opent via een elektrische deur en bestaat er nog de mogelijkheid om uit te breiden met nog twee extra parkeervakken.

Na het zien van de binnenhal en de living, is het tijd om te verkassen richting de keuken. Deze voorzien van allerhande inbouwapparatuur en heeft een doorloop naar royale eetkamer, die op zijn  beurt uitkomt op het eerdergenoemde zonneterras. De ruime en luxe badkamer is voorzien van een whirlpool, douchecabine met lichttherapie, tweede toilet en wastafelmeubel. Vanuit de hal is de tweede slaapkamer bereikbaar.

In vraagprijs verlaagd

De oorspronkelijke vraagprijs werd gevestigd op € 1.225.000, maar wegens gebrek aan interesse is het verlaagd naar € 1.095.000. Voor een tweeslaapkamerappartement zijn het ook behoorlijk wat centjes. Helemaal wanneer je ziet dat de vraagprijs per m² neerkomt op € 8.233. Maar goed, het is ook niet voor niets dat het penthouse al langer dan 6 maanden te koop staat.

Ter ere van de Grand Prix in Nederland, werd er een villa in Aerdenhout beschikbaar gesteld voor het Formule 1-weekend.

uitzicht lift Zandvoort