Pershing is een Italiaanse scheepswerf die al een hele vloot heeft gecreëerd. Sinds het jaar 1998 maken ze deel uit van de welbekende Ferretti Group en het bedrijf probeert zich te onderscheiden van de concurrentie middels innovatieve designs, kracht en comfort. De belichaming van deze drie punten moet de Pershing 140 zijn. Dit is een jacht van 43,4 meter lang en die haast volledig bestaat uit aluminium.

Pershing 140

De 140 is de grootste, krachtigste en meest risicovolle Pershing tot nu toe. Daarnaast is het gevaarte niet alleen Pershing’s eerste volledig aluminium superjacht, het is ook het eerste jacht met een verhoogd stuurstation dat direct is verbonden met het zonnedek. Nog een primeur het strandgedeelte dat aan drie zijden volledig kan worden geopend.

De uitgesproken vorm van de boeg verbetert de aerodynamica en dankzij de strakke lijnen is het gevaarte te herkennen aan z’n sportiviteit. Binnenin wordt aluminium afgewisseld met houten vloeren en zwart-witte meubels.

Pershing

De Italiaanse sloep zal over de zeven zeeën varen met drie dekken, een zonne-, hoofd-, en benedendek. De salon is een overzichtelijke, comfortabele en overzichtelijke ruimte, omdat de kombuis zich op het benedendek bevindt, samen met de bemanningshutten. De eigenaarssuite bevindt zich op het hoofddek, met een eigen loungeruimte en hoofd, terwijl de vier gastenhutten, twee dubbele en twee aparte en suites, beneden in een romp liggen die de balk ver naar voren draagt. Er is plek aan boord voor in totaal 18 man, exclusief bemanning.

Een unieke sensatie

De revolutionaire architectuur van het achtersteven is ontworpen om het entertainment aan boord te verbeteren en wordt versterkt door de grote strandclub tegen het water aan. Om een ​​persoonlijke en unieke sensatie te bieden, zijn alle decoraties aan boord afgestemd op de stijl van de eigenaar. Lees er meer over op de site van Pershing.

Pershing Italië