Parijs wordt gezien als de stad van de liefde. De bekendste bezienswaardigheden zijn natuurlijk de Eiffeltoren en het Louvre. Het hotel wat wij hebben gevonden heeft met beide iets te maken. Vanuit het hotel heb je een perfect uitzicht op de Eiffeltoren. Het pand wordt deze maand geopend en is qua in richting gebaseerd op de 19-eeuwse postkantoren van het Louvre.

Hotel Madam Rêve biedt 19 luxe suites

Hotel Madam Rêve is de naam van het hotel. Het hotel is ontworpen door restauranthouder, oprichter en art director Laurent Taieb. Het hotel krijg 82 kamers, waarvan 19 super-de-luxe suites op de bovenste verdiepingen. Elk van deze luxe suites heeft een panoramisch uitzicht op een schitterende tuin, het Parijse stadsbeeld, de Eiffeltoren, de Sacre-Coeur en de Notre-Dame.

Hotel Madam Rêve

Het pand ligt aan de Rue du Louvre. Ieder gebouw rond deze locatie heeft een dakterras die uitkijkt over de stad van de liefde. Het dakterras op de Hotel Madam Rêve is wel 92 vierkante meter groot en is geïnspireerd op de architectuur van Gustave Eiffel. Qua voorzieningen zijn er twee restaurants, een wellnessruimte, een fitnessruimte en een bijzondere sauna.

Suite Tour Eiffel

Het bijzondere aan één van de restaurants is het open terras waar ze bijzondere Japanse gerechten serveren. Maar natuurlijk is de hotelkamer zelf ook niet verkeerd. Ze hebben heel veel verschillende suites, maar de Eiffeltoren Suite steelt toch wel de show. Deze kamer is 70 vierkante meter, heeft twee slaapkamers met kingsize bedden en een badkamer met 180-graden uitzicht op het schilderachtige Parijs. Ook bevat het een romantische terras waar je samen met je metgezel een wijntje kan drinken met de stad op de achtergrond. Beter  dan dit gaat het haast niet worden.

De architectuur van de suite is gebaseerd op de Parijse architectuur in de geest van Atelier. Voor één nacht in de Eiffeltoren-suite ben je in totaal € 1350 kwijt. Via deze link kan je een overnachting boeken.

Hotel Madam Rêve